Längtan

Idag längtar jag efter mina fina bästisar som jag kommer få träffa i helgen. Åh, vad roligt vi ska ha. Synd att vissa inte kan vara med bara, men jag ska tänka på er. :)
Är påtagligt stressad också. Måste handla, måste fixa, måste dona. Det är mycket nu ;) Men, bilen är i allfall packad och klar, bara att ge sig av kl 13. Fira födelsedag och sen gasa hem till Håla.
Nu kanske man skulle försöka sig på att jobba lite. Har slösurfat en smula här på jobbet på morgonen, not good.

Indian Garden

Igår var jag på dejt med <3. Vi åt mat på Indian Garden och sen tog vi en mjukglass på Medborgarplatsen. Mysigt. Sen åkte vi hem och somnade i soffan. :) Det blev ingen rabarbersaft kokad, för jag hade ingen citron hemma. Funderade på att använda lime istället men lime har ju så kraftig smak så den kanske hade tagit över. Ska nog köpa en citron idag kanske. Men, nu ska jag fika!

Rabarbersaft?

Funderar på att göra rabarbersaft. Fick med mig lite rabarber från syster-yster och nu har jag kollat lite recept. Det verkar oförskämt lätt att göra så därför kanske man borde prova. I löööv rabarbersaft. :) Får se om jag hinner fixa ikväll, ska ju  kanske på dejt. :)

Löpträning och viktminskning

Idag blir det löpning, igen. Vet fortfarande inte när det kommer kännas riktigt roligt, inte än i alla fall. Jag känner mig lite sliten och seg faktiskt, men det är bara att hålla i. På torsdag ska jag nog variera mig och gå till gymmet istället. Jag hatar när det blir samma sak heeela tiden. Vägde mig i lördags och även idag. Samma vikt båda dagarna, men nedgång från veckan innan. Det känns ju i och för sig bra eftersom det blev både tårta och kakor i helgen, och minimalt med träning. Räknar också med (eller hoppas på, kanske) att behålla samma vikt in i nästa vecka, due to "the party".

Nu ska jag jobba lite. Med betoning på lite.

Pool

Igår var vi som tidigare sagts på födelsedagskalas. Det bjöds på Marshmallow-kladdkaka och tårta. Dessutom fick man vara med och grilla och äta jordgubbar på kvällen. Men vad viktigare var, man fick bada i bubbel-spa-poolen. :) Sköööönt! Det var 37,5 grader i poolen. Det bubblade och masserade. Aaaaah! Härligt helt enkelt.


Badbrud de luxe

Dagens agenda

  • Jobba *done*
  • Luncha *done*
  • Jobba *done*
  • Klippa håret *done*
  • Vara snygg i håret *tveksam*
  • Handla billiga varor inför festen, på Lidl *done*
  • Skriva inlägg om gårdagen och lägga upp bilder på bad-brud *done*

Das war alles.


Snart: kalas

Vi åker snart på födelsedagskalas. Om man var snäll så skulle man även få inviga poolen. Men det ser lite regnigt ut ju... Men jag kanske inviger den ändå, bara det inte åskar. :)
Jag har börjat med en ny tradition. Havregrynsgröt på morgonen. Med socker och kanel är det nästan lite gott. :)

Mat och glass

Det blev en tur till Kurvan för att spana säng i förmiddags. Vi kunde i vanlig ordning inte bestämma oss för något. Måste verkligen bestämma oss snart, då vi båda kräks på att ha en värdelös säng. Oh well... Senare under dagen blev det en lunch på Vapiano med ett glas vin. Skitgott. Jag som inte skulle dricka alkohol före festen på lördag. Jaja, det var gott. :) Efter lunchen blev det en glass på Ben & Jerrys ställe i Gamla Stan. Som vanligt kryllade gatorna av turister och kameror. Gamla Stan är riktigt jobbigt på sommaren. Huvaligen! Men vad gör man inte för Ben & Jerry?? :)


God pasta med tomatsås och mozarella. Plus massa parmesan :)

Nu under kvällen har jag städat toaletten. Rensat avloppet till och med. Blaha! Vi gjorde en deal, jag och <3, diska eller städa toaletten. Jag fick toan, lätt bästa alternativet. I hate diskning. För övrigt var det ett extremt intressant lördags-göra. Kvällen är gjord liksom. :)

Nu blir det nog att fortsätta slösurfandet, kanske kolla nån film och slå in paket inför morgondagens kalas. :)

Today

Hela dagen ligger för mina fötter. Träning avklarad, frukost avklarad. Dusch väntar. Sen då? Kanske en tur till Kurvan? Beställa ny säng. Eller en tur ut på Djurgården kanske? Hmm. Dagen ligger som sagt för mina fötter. Vi får se vad den bjuder på.
Om två veckor  och några timmar ligger jag i en solstol och funderar på om jag ska orka springa ner till havet och ta ett dopp...

Fredag hela veckan

Nu är det helg igen. Jäklar vad veckorna går fort ibland. Det är nu bara två (2) veckor kvar till Mallis. Can't wait! Särskilt sugen blir man ju en dag som denna, när det regnar ute.
Idag ska jag göra ett nytt försök med födelsedagspresenter. Ska ta mig in till centrum på lunchen och svänga förbi Plantagen på vägen hem. Sen ska jag visst till Ikea en snabbis. :) Och få äta köttbullar. Yii-haa! Sen ska jag ut och springa i kväll, skulle egentligen varit ut igår, men det blev lite plock och fix i stället. En flyttkartong till som är väck... Vi har ju bara bott där i 8 månader nu... :) Sen kanske man skulle kunna slänga in en tvättmaskin också. Fredagskvällen är räddad. :)

Sämsta

Skärholmens BR var den sämsta leksaksaffären i mannaminne. Det bidde inga presenter. De blir nog inga helt enkelt. Brukar barn bli glada när man kommer på födelsedagskalas utan presenter eller? Tveksamt.

Nästa vecka på fredag är tanken att vi ska åka upp till Håla och innan dess så är det en 70-taggare som ska firas litegrann. I min enfald trodde jag att det inte skulle vara några problem att gå från jobbet runt lunch. Nu verkar det bli svårt. Tydligen är det en person som redan fått ledigt hela dagen och två personer som ska gå kl 2. Sen är det visst bara jag och två personer till som är kvar. Med lite tur kan jag gå kl 2 i alla fall. Sämsta planeringen av mig, eller av mina kollegor kanske...  *grymt grymt* Nåja, det får lösa sig ändå.

Jag är väldigt taggad inför nästa helgs fest. Det är så många som vill komma och det känns ju väldigt bra. Hoppas inga fler tackar ja nu... Haha... Jag är i allaf all väldigt exalterad inför festen. Sjukt kul ju.
Kom-ihåg-lapp: inte däcka kl 2, inte däcka kl 2, inte däcka kl 2.

Onsdag

Idag är det Mittwoch. Mitt i veckan. Fast det är ju inte riktigt sant. Torsdag är ju faktiskt mitt i veckan om man räknar alla 7 dagarna, från måndag till söndag... Hur som helst, det är onsdag, lill-lördag- pig-lördag osv. Och det är vilodag från träning idag. Igår var vi ute vid Hellasgården och det gick över förväntan faktiskt. Dessutom var det lite småkyligt igår under kvällen, så man blev inte så jäkla svettig heller, förrän man satte sig i bilen på väg hem dårå.

Idag ska jag nog åka till Skärholmen och köpa födelsedagspresenter till två små brudar. Har köpt en polisbil i lego till den ena. Ska ha något mer där, nåt pyssligt kanske, och nånting till den andra damen. Skärholmen är bra! Där finns allt. Dessutom kan man åka direkt från Södertälje=jättesmidigt. :) Ska dessutom försöka hitta någon affär där det finns super-glue. Köpte ett par skor i Lübeck som redan har gått sönder, men vad kan man vänta sig när nånting kostar 9 euro. :)

Jobba vidare = nu.

Note to self:

Drick aldrig två latte innan sänggående! Jag gjorde det igår. Gick och la mig efter ett mycket intressant program med Filip och Fredrik som träffade Victoria Silvstedt. Haha, jag skrattade så jag grät. <3 skämdes så han höll på att krypa ur skinnet. Haha. Hur kul som helst. Hur som, kl 23 skulle jag slagga. Joråsåatt... Hejpåre! Hyperspeed! Somnade runt kl 1 skulle jag tippa. Kollade klockan sista gången kl halv ett och sen började jag gäspa, så jag antar att jag slumrade in där strax efter. Idag: not so very piggelin...
Forskningsresultatet visar således: 1 latte = trötthetskänsla infinner sig. 2 latte = trötthetskänsla infinner sig inte. Däremot så kan stor upplevd känsla av stress och oro infinna sig. 1 på 1000 kan uppleva illamående. 1 på 100 kan uppleva insomningssvårigheter.
I vanlig ordning upplevde man alla biverkningar. :)

Hur som helst, kvällen var i alla fall trevlig. Men vad annat kan man vänta sig när man hänger med da bitches. :)

Jaha...

... då var man tillbaka på jobbet igen. Har precis avklarat en fikarast på en timme, cirka... :) Hehe, fullt upp kan man säga. Typ, inte. Ibland känns det lite tråkigt när det är så här lugnt. Lite mer tempo gör ju att man även vill göra dom där riktigt tråkigt uppgifterna som man inte orkar göra nu när det är så jävla lugnt så man inte vill göra nånting alls, dårå... Aaah, kontorsarbet slår det mesta... hehe.

Jag har gått med i Viktklubb igen. Funkade ju ganska bra sist. Så nu räknar jag kcal hejvilt. Tyvärr har jag inte lyckats gå ner ett endaste hekto sen jag gick med i torsdags, vilket jag tycker är något märkligt eftersom jag varken druckit alkohol, ätit godis eller alltför dålig mat. Dessutom har jag avverkat tre löprundor förra veckan. Hmm... Nånting stämmer inte... Men vi får se hur det utvecklas. Jag är medveten om att viktklubb kan anses som ett något dyrt redskap för att bara räkna kcal med, men det är ju så smidigt när man bara fyller i allt man intagit och sen pluppar det upp fett, kolhydrater och protein också. Man behöver ju inte räkna så mycket själv. Dessutom finns det mycket livsmedel i deras lista. Och dessutom ofta i olika måttenheter, vilket underlättar jämfört med andra kcal-sidor där det ofta bara finns per 100 gram. Hur ska jag kunan veta vad en banan väger?? Då är det ju smidigare att trycka in: banan 1 st, även om alla bananer inte väger EXAKT lika mycket...

Helg

Jag är sliten i helgen. Inte av alkohol och sånt, utan mest bara för att... I går var vi ute i skärgården hela dagen. Satt i varsin solstol på en klippa. Relax och skönt. Badade lite. Najs som bara den. Hade köpt oss en liten grill också, så vi grillade lite lunch. Härligt var det minsann. Det får vi göra om.


Dagens utsikt från klipporna.


Dagens mat från grillen. Potatis i ett foliepaket, champinjoner, grillspett och lök.


Dagens solstolar från Coop. :)

Idag har jag varit ute på löptur, det gick inte så bra idag. Kändes extremt segt. Kan kanske vara den äckliga fuktigheten som råder idag. Mitt hår är något av ett svinto-paket uppe på huvudet. Utöver springtur har jag endast slappat. Och ätit falukorv och stuvade makaroner. :) Yummie.

3 veckor

3 veckor kvar, sen är det semester igen. Före det blir det stor fest också. Det ska bli så himla kul. Och nästa helg är det barnkalas också. Och imorgon blir det sol och bad, hoppas jag innerligt. Vi ska åka ut på Värmdö. Life is good right now. :) 
Nu ska jag jobba lite. Återkommer kanske till kvällen.
 

Middag

Dagens middag blev tonfisksallad. Mums mums. Intressant va?? :)



Är trött just nu. Tror det beror på att jag inte sov nåt på pendeln idag när jag åkte hem...

Ny funktion

Jag är ju hopplöst efter... Blogg.se har kommit med en hyfsat ny funktion. Sälj-sidan. Jag har precis upptäckt den...  Där kan man lägga ut allt man inte längre vill ha i sitt hem. Funderar på att lägga ut ett par skor där kanske. Har ju köpt några som är lite små, på asos.com... Måste fota lite först bara. Kanske hittar några fler fynd att rea ut om jag letar lite också. :)

Hoppas

Hoppas det fina vädret håller i sig till helgen. Då ska jag åka på badsemester. Eller utflykt kanske man kallar det. Kanske Ekerö, eller nåt annat flott ställe. :) Men med min tur så blir det väl regn i helgen...

Kcal

Idag har jag brännt 497 kcal genom att löpträna. Invigde min gamla pulsklocka idag, som jag haft i en flyttlåda fram till nu. Trodde eventuellt att jag kastat bort den, men det hade jag minsann inte. Vet inte riktigt hur pålitlig den är, det är en free-bee från iForm. Hur som helst visade den 497 kcal efter 34 minuters löpning och jag toppade pulsen på 193 slag sista delen av banan. Sandstorm fanns i lurarna just då :)


Nu trodde jag att jag skulle få se Morden i Midsommer på tv, men icke då... Kronprinsessan passar på att fylla år i stället. Schysst att Danne-banan får vara med på firandet nu då i alla fall, nu när dom är trolovade liksom.


Jag hittade henne!

Min gamla frisör från Örebro! Som jag bara han klippa mig hos en enda gång för att hon fick nytt flådigt jobb i Sthlm. :) Jag bor också i Sthlm nu. Jag är också flådig. Yeah!
Ringde till salongen i Örebro och frågade om de visste var Ida hade fått jobb nånstans. Då sa dom att nån Ida hade minsann aldrig jobbat där. Nähä, tänkte jag. Är jag så jäkla glömsk... Vad hette hon då? Jo, Sofia minsann. Och hon hade fått jobb på Ekman Hair. Så nu ska jag åka dit och locka lite på henne. Ska bara spara ihop lite pengar först...

The circus

Det var en riktig jävla cirkus. Jag vet egentligen inte om det var skitbra eller helt weird! Det var såklart skitbra, men, jag saknade många många många låtar. Det var väldigt fokuserat på de senaste två skivorna. Trots det, skitkul att se. En riktig freak-show, verkligen! Brittan struttade omkring i bh+trosor mest hela tiden, eventuellt kanske det var en bikini. :) Allt spelade på sex. Dansarna var riktigt jävla duktiga. Och de få gånger som Brittan sjöng helt live, alltså utan singback, så var hon riktigt bra. Men jag förstår ju att man inte kan dansa sådär och sjunga skitbra samtidigt. Det gör ju inget. :)
Det var en riktig upplevelse.
4/5 i betyg från mig.

Going to the circus with Britney

Nu är det dax. Snart. Sjukt kul.


Förlängning

Idag fick jag förlängning på min tjänst. December ut. Bra! Flyttar fram orosmolnen litegrann. Det är skönt. Under 2009 blir det inte a-kassa i alla fall. Det är ju mycket bra. :) Under 2008 fick man ju två omgångar, så det får väl vara lite måtta liksom.
Nu har jag vissa funderingar på att åka till Nathalie Shuterman och kolla om dom har en väska från Marc Jacobs där, som jag varit ute efter ett tag... Hehe. Konsumtionssamhället slår till igen. :) Jag ser en dyr väska som en investering, blir det riktigt dåliga tider så kan jag ju sälja dom. Haha, as if... :)

Back to business

Jaha, då var man tillbaka på jobbet då. Mycket att göra? Nä, knappast. Jag minns förra året när jag började här. Exakt ett år sen. Det var inte mycket att göra då heller. I och med att jag arbetar mot skolan så blir det ju inte så mycket, lärarna är ju lediga på sommaren.
Ikväll är det Britney Spears på Globen. Yeah! Det ska bli roligt. :)

Sällan man har så kul...

som jag hade igår. :) Herre gud vad jag hade roligt. Idag är jag lite seg, säkert lite lullig ännu. Falafel är gott :)  Nästa gång vill jag dansa  :)
Tack damer, för en underbart rolig afton. Da capo, please!

Drottnigholm och Mosebacke

Är nyss hemkommen från Mosebacke och Oliver Twist. Förut idag har vi även varit och hälsat på kungen och drottningen på Drottningsholm. Vet inte riktigt om dom var hemma, men det var ett riktigt fint hus dom hade kungafamiljen vår. :)
Jag drack finfina rosévinglas på Mosebacke, och en öl på OT. Det var gött! :) Sämästär! Nu är man lite smålullig. Varning för felstavning liksom. Men jag kolla ganska noga...


Här bor han. Kongen, kongen! :) Och Trochningen! *hihi*

Ich bin the best

Jag är så jävla bra. I onsdags när vi kom hem så drog jag iväg på en löprunda. Igår var jag sugen på en till, men hejdade mig eftersom jag vet att jag inte ska träna varje dag. Idag är jag inte så sugen på en löprunda, men jag ska i alla fall ge mig ut. Nu. Har laddat in toppenfina låtar att lyssna på också. :)

Semestern i Tyskland och Danmark

Vi startade semestrandet på lördag morgon och inhandlade en "smarrig" frukost på Statoil i Järna. Jag lyckades genast spilla en halv latte på min vita blus. Yeay! Well done, love! Lycklig som faan så fortsatte resan ner mot Göteborg och den väntande färjan som skulle ta oss till Kiel.

Schnyggt.

På båten var det jättehärlig sol och finfina solstolar och jag och <3 placerade oss direkt i varsin sån. Det beställdes in öl och åts mat. Sen gick vi till baren, där var det dött som i graven och bartendern såg ut att komma från ett helt annat århundade än vad man själv gör. Han var vääääääldigt långsam. Det var vi och två till som skulle beställa och det tog ändå 20 minuter...


Glassigt, glass-glassigt.

Första anhalt i Tyskland var som sagt Kiel, men den staden lämnade vi direkt. Vi styrde Gunnel mot Cuxhaven där vi sedan skulle åka vidare till Helgoland. Helgoland är en liten ö i Nordsjön. Naturen var underbart vacker och vi sänkte medelåldern med en sisådär 40 år kanske :)




I horisonten skymtar en liten ö till som heter Düne. Där kunde man bar och sola. Sköönt!


Die rote felsen. Här häckar skitmycket fåglar. Och det luktar mink här. Troligtvis allt fågelbajs...





Efter första dagen på Helgoland, som var extremt varm, så hade jag skaffat mig en supernajs t-shirtbränna. Jag bjuder på en bild på den också. Och en lite dubbelhaka. :)



På Helgoland kan man inte engelska. Alls. Det var mycket spännande. Roligt att man faktiskt kom ihåg så pass mycket tyska som man gjorde. Jag tycker personligen att jag gjorde ganska hyfsade insatser vid matbeställning och liknande. :)


Vårt finfina hotell som jag hade lyckats boka. På tyska.

Efter Helgoland bar det av söderut i Tyskland, till Bremen. Bremen var också en fantastiskt trevlig stad. Gamla byggnader, massa öl och soligt väder. Det fanns en trevlig gata som hette Schlachte, där var det fullt med barer och Biergartens. Mycket trevligt. Vi träffade också stadsmusikanterna i Bremen. :)




Finns det dessutom Starbucks så måste man dricka kaffe.

Efter två dagar fortsatte färden mot Lübeck. Där har vi varit förut, så det var inget nytt. Däremot så hade de en liten festival när vi var där nu. Typ som Avestakarnevalen, fast trevlig. :)


Rådhuset i Lübeck.


Tyskar dansar till tysk "rockband" på tysk Avestakarneval.


Många öl blev det...


...och många bratwursts också...

Efter Lübeck blev det boardershopping i Puttgarden, spriten flödade. Sen blev det Köpenhamn i två dagar. Vi bodde på camping (hallå svennebanan) och drack öl och åt pölse. Vi hann med ett smörrebröd i Nyhavn också. Och en öl till det såklart. Efter denna resa är jag så jäkla trött på öl. Har inte druckit annat på en och en halv vecka....


Snygg campingstuga. inte alls skabbig. Hello, denial... Bilen är inte skabbig i alla fall.


Nyhavn


Smörrebröd deluxe. Rostbiff med pepparrot, rökt ål med äggröra och friterad fisk med remouladsås.

Efter dessa finfina upplevelser bestämde vi oss för att styra kosan mot Sverige igen. Ganska direkt hemåt. Ett litet stopp i Kumla och en fika i Örebro på vägen bara. :)

Jag är hemma nu

Rastlös. Vad göra? Snart blir det regn också. Ut och springa kanske. Orka?


Semester-inlägg kommer senare.


Copenhagen

Nu har vi hittat till Köpenhamn. Vi bor på camping. Inte i tält eller husvagn, det är inte vår grej. Vi har visserligen tält med oss, men det är ju lite mulet, det kan ju bli regn... Vi bor helt enkelt i en liten stuga utan vatten :) Men, med el. Det är dessutom "gratis" att surfa med sin 3-dongel i Danmark. Yeay! Surf's up liksom.
Nu ska vi fixa och trixa lite, sen åker vi in till byn.
Smell you later.


Internet pa turistbyra i Lübeck

Sitter pa ett internetställe i Lübeck. Tangentbordet är hopplöst. :) Vi har det prima-fina fisken. Har varit pa Helgoland och i Bremen. Nu är vi som sagt i Lübeck. Sehr schön. Lite väl varmt bara, för storstadssemester. Eller, stadssemester i alla fall... Jag har schysst t-shirtbränna. Ocksa sehr schön. Nu blir det en lunch i solen. Tschüs!

RSS 2.0