5 bars in an hour

Idag har jag varit med i en intervjuundersökning. Jag har ätit/smakat fem stycken måltidsersättnings-bars. Undersökt smak, lukt, utseende och liknande. Vissa bars var riktigt goda, andra var mer eller mindre äckliga. Den godaste var nog en med pumpakärnor i :) Jag har ingen aning om vilket märke det var på barerna, men jag hoppas att jag känner igen åtminstone två av dem när/om de kommer ut i butik. Som tack för att jag nu är äckelmätt på bars så fick jag 200 kr i rikspresentkort. Tack å bock!

Igår, idag och andra dagar

Jag vill så gärna skriva massa saker i bloggen, men jag har ingen engergi till det. Jag gillar ju att skriva, det är roligt att ha kvar och man kan gå tillbaka och kolla hur roligt man har haft. Hur som helst, just nu orkar jag inte med så mycket sånt. Men det kanske kommer senare.

Igår hade jag i vanlig ordning lördags-ont i huvudet. Vet inte varför en jag har alltid ont i huvudet på lördagar. Men det vara bara att gaska upp sig och stoppa i sig en Ipren. Jag var väldigt duktig igår och bakade pepparkakor och saffransbullar. Gud vad jag är bra! På kvällen blev det Svejk och schnitzel i stora lass! Så gott! Skulle kunna äta det varje dag.

Idag har jag och <3 julat oss. Vi startade med Skansen och avslutade med Gamla stan. Det var trevligt, men alldeles för mycket folk i Gamla stan (surprice)... Nu har vi satt upp våra schyssta adventsljusstakar och adventsstjärnor och fikat lite glögg. Smask! Snart hägrar tv'n. Guuuud vilket spännande liv jag lever :)

Fixar

Gör mig i ordning för en vin/pizza/pasta/something kväll med tre fina flickor. Sippar på en Limoncello on the rocks och lyssnar på Spotify. Ska sminka lite snart. :) Life is good!

I-landsproblem

  • Varför kan man inte ta cellprov på Karolinska?
  • Var ska man fira jul?
  • Varför finns det inte ransoneringskort på godsaker?
  • Hur ska man orka tvätta flera gånger i veckan?
  • Varför ingår inte diskmaskin i standardutrustningen i lägenheter?
  • När ska man orka/ha tid att läsa alla böcker man vill?
  • När kan jag få mitt vaccin till svininfluensan?
  • Ska jag vaccinera mig mot svininfluensan?
  • osv osv osv...

Tårta och vaniljhjärta

Idag fyller min älskling år. Då får man äta tårta och vaniljhjärta och dricka godaste latten. :)


Smarre smask!

I'm back

Long time, no see...

Har börjat nya jobbet, därav ingen uppdatering. Det känns jättebra. I söndags innan jag skulle sova grinade jag en skvätt för att jag kom på att jag inte skulle åka till Sö'tälje dagen efter, men sen kändes det bra när jag kom till nya jobbet så det ordnade sig bra ändå...

Den enda nackdelen med att befinna sig bland sjukdomar hela dagarna är att min hypokondriska ådra tittar fram allt som oftast. Eller, typ. Jag tycker det är jobbigt med sjukdomar och blir lite påverkad av det. Men det kanske släpper, man blir väl van med att se halvdöda människor antar jag??

Idag åkte vi till Forum i Nacka. Jag skulle inhandla en mössa. Jag kom hem med en mössa också, och ett nytt fighting-spel! Kiii-yaaaaaaaa! *måste gå och spela mera*

By the way...

Det var Linedance, och det var skitkul :)

Ett nytt intresse

Detta ägnades gårdagskvällen åt. :) Need for Speed!

Crappig bild, men skitkul med bilspel. Jag = hysterisk!


Novembermys

Vi ska ha myseftermiddag/kväll med jobbet idag. Vi vet inte vad vi ska göra. Några tror Linedance, några tror ridning, några tror lekar. Jag tror av olika anledningar Linedance, vilket också vore jävligt kul om det var. :) Mys med jobbet är roligt. På torsdag ska vi mysfika med jobbet också, jag bjuder. Ska ha semester imorgon så att jag kan baka alla godsaker :)

Sista måndagen

Idag är det sista måndagen som jag åker till Sö'tälje. Imorgon kommer vara sista tisdagen jag åker till Sö'tälje. På onsdag är jag ledig och på torsdag är det sista dagen jag någonsin åker till Sö'tälje, troligtvis. Kommer ju inte ha så jättestor anledning att åka hit nån mer gång. Om jag inte söker mig tillbaka om nåt år eller så. Känns lite vemodigt. Jag gillar mina kompisar här ju. Men, men, nya kompisar finns på andra arbetsplatser.

Hittade programmet för webkameran

Igår hittade jag programmet för min webkamera i datorn. Tog några skitsnygga bilder direkt. Oduschad, osminkad, okammad, ofräsch. Hahaha, den här snygga bilden blev den bästa, enligt mig själv. Fanns ju "superroliga" effekter att skoja till det hela med. :)

Kurs

Jag har anmält mig till en kurs. Jag måste ju verkligen börja odla ett intresse snart, så nu har jag faktiskt börjat. :) Ska gå make-up artistutbildning, 50 timmar. Man blir ju inte riktig make-up artist dårå, men man får lära sig grunderna i alla fall. Det ska bli jätteskoj. Kursen startar inte förrän i mars men det är ju bra eftersom den kostar några tusen och jag har inte så många pengar just nu. Vet ju i och för sig inte om utbildningen är fulltecknad ännu heller, hoppas inte, får väl se om några dagar om man får något inbetalningskort för anmälningsavgiften. :) Oj, oj, oj vad roligt det ska bli. 

RSS 2.0