Seg

Har tappat gnistan här i bloggen. Har helt enkelt inte lust att skriva så ofta. Men ibland får jag ett ryck. Som nu till exempel.

Började dagen med en tur i skidspåret. Åkte med Gunnel till Kärrtorp och åker på eljusspåret där. Ramlade inte en enda gång fast det fanns sjukt branta backar. :) Ska nog åka fler gånger där, om inte snön försvinner. Dessutom verkade det som ett bra ställe att löpträna på i vår och sommar. Gött.

Efter skidåkning och duschning åkte vi iväg till Naturhistoriska Riksmuséet. Vi såg en utställning som heter Värld av is. Riktigt fina bilder. Sen kollade vi lite på den fasta utställningen om svensk natur. Det var riktigt roligt, jag kände mig oerhört kulturell och har redan planerat in nästa besök på muséeum: Spårvägsmuséet. :)  Kanske kan tyckas tråkigt, men jag tror det är riktigt intressant, lite Stockholmshistoria liksom. Mitt kulturella liv har börjat. Ska också gå på Stockholms Stadsmuséeum nån gång...

Nåväl, dagens kulturella övning avslutades med supersen lunch på Vapiano och sen köptes semla med hem där den avnjöts med hemmagjord latte. :) Mums.

Imorgon är det jobb igen. Saknar Södertälje... lite...

Utlandet

12 mars åker jag på en semi-spontan resa till London. En kort visit blir det. Åker fredag eftermiddag och kommer hem natten mellan söndag och måndag. Ska bli riktigt roligt. Dricka öl på puben, shoppa skor på New Look, dricka latte på Starbucks and so on... 

 

Ensam hemma

Är ensam hemma. Ska äta hemgjord pizza, dricka kvasi-cola från bubbelmaskinen och äta godis från fiffiga mannen på hörnet. På Spåret, Skavlan. Jo jag vet hur en gammal tant roar sig... Men i morgon blir det kanske lite mer ungdomliga nöjen, i form av 30-årsfest i Håla. Ska bli grymt kul att ha återförening med "gänget". :)

Nu: baka pizza.

Skiddrottning

Idag har jag åkt skidor igen. Usch vad bra jag är. :)

Skidorna är på. :)


Så här glad blir man när man får åka lite.


Semester

Det är dax att börja tänka på semester tycker jag. :) Personligen har jag alltid tyckt att det är lite smålöjligt att alltid åka till samma ställe på semestern. Typ: ja, vi åker då alltid till Rhodos, för vi trivs såååå bra där. Men i somras på Mallis så såg vi ett suuuuuupernajs hotell som vi sa att vi skulle bo på nån gång. Nu har jag hittat hotellt i Vings utbud. Hello, charter!! Vill åka, vill åka, vill åka. Nu!!!
Vanity Hotel Golf är det i alla fall. Ser inte så flott ut på vissa av Vings bilder. Men om man läser på hemsidan så förstår nog alla varför man skulle vilja åka hit. Det är ett hotell för dom som vill ha en semester "free of children". Ja, det är jag, det  är jag!
Så här ser det ut. Detta var också vad vi såg från strandpromenaden när vi gick förbi. Vi gillar!



Ska nog beställa snart. 13000 per person, två veckor i augusti. Oh, yeah!


RSS 2.0