Den stora dagen

Idag flyttar vi från vårt kontor. 200 gubbar och tanter denna fredag och lika många nästa fredag. Vi måste gå hem senast kl 15 idag för då kommer flyttgubbarna och börjar bära kartonger. 400 kartonger, 200 datorpåsar, 200 kontorsstolar, + ca 100 000 sekretesskartonger kanske, och ytterligare 100 000 andra gemensamma kartonger och arkiv. Jag är såå avundsjuk. Inte. På måndag är det sovmorgon också, börjar kl 10.40 då vi gemensamt ska guidas runt på vår nya arbetsplats. :) Skönt som bara den.

Nu är det packning som gäller hela förmiddagen. Jag är näst intill klar men endel andra kan behöva hjälp.

Trött i mössan

Är lite trött idag. Inte för att det blev så jättemycket vin eller så utan mest för att det var lite svårt att sova när man kom hem igår kl halv tolv. Plus att jag skulle upp kl 06:00. Äniwej, igår bowlade vi och åt cateringmat och drack vin och drink. Det var jättetrevligt och mina arbetskamrater är väldigt trevliga och roliga. Synd bara att alla har barn och familj och ingen är i ungefär samma fas i livet som en själv. Men men, trevligt kan man ha ändå. Menar inte att man eventuellt skulle vara tråkig eller ointressant för att man har barn, menar bara att personer som har barn inte riktgit har samma intressen och möjligheter till umgänge som jag har, med mig alltså. Typ. Äh, ni förstår nog. Har man barn och familj kan det bli svårt att köra shotskväll, ibland. :)

Nu ska jag säga tack och adjö till jobbet för idag. Tröttmössan gör sig påmind. Tack och godnatt, och godnatt och tack, dårå... dårå... typ...

Utspark

Idag/ikväll ska vi ha utspark från vårt gamla kontor. Vi vet inte vad som står på schemat, det har våra chefer bestämt. Det blir säkert jätteroligt i alla fall. Det är ju oftast trevligt att träffa sina kollegor utanför "murarna" Även om det troligtvis blir mycket jobbsnack, särskilt om man inte känner varandra så väl.
Nu är det dax att röra på sig.

Kursdag = skön dag

Idag ska jag på kurs. 9- 16. Ska bli riktigt skönt. Tänkte åka hem direkt efter det. Och bli ompysslad av min "nya" familj, och ringa min "gamla" familj som kommer hem från soliga Spanien idag.

Får se när det blir inflytt i nya lägenheten. Lite strul ska det tydligen vara ibland (läs: alltid). Det saknas tydligen ett papper för föreningen, som är en helt ny, ombildad, förening. De kan inte godkänna oss officiellt innan de fått detta papper. Men inofficiellt är vi godkända, yippie. Segt att vänta bara. Det var ju en månad sen vi skrev på papprena nu. Skynda skynda för tusan...

Helgen som var, var skön och behaglig. Träffade kexet Karin för en fika på lördagseftermiddagen. Vi planerade bland annat en shots-kväll. :) På lördagskvällen kom <3 hem till mig och vi kollade film och åt ostkrokar och godis. Söndagen spenderades på diverse möbelhus i Barkarby. Mycket fina saker, och mycket dyra saker tyvärr. Det är ju inte alltid saker från IKEA som lockar mest...

Nu ska jag fixa lite grejer innan kursen.
Har blivit utmanad av Hanna också, ska ta tag i det senare :)

Städdag

Idag är det städdag på kontoret. Vi ska flytta till nya fina lokaler på fredag nästa vecka och det är hög tid att städa bort allt skit som inte ska med. Förmiddagen gick åt till de gemensamma utrymmena och nu på eftermiddagen kör jag lite privat städning/kastning på mitt kontor. Eftersom vi ska sitta i öppna kontorslandskap så har vi inte så mycket privat utrymme och det kräver en hel del gallring. Två flyttkartonger var är vad vi får ta med oss. Känns roligt att få komma till nya fräsha lokaler i alla fall. Där kanske man inte behöver frysa fingrarna av sig när man knackar på datorn heller... Gamla dragiga fönster från Jesu tid (kanske itne hade fönster då, men...) gör att man förfryser sig under arbetsdagen. Igår hade jag värmeljus utspridda lite överallt inne hos mig. Hög mysfaktor, men föga hjälpsamt...

Lite kär

Jag är lite kär i mina nya fina Hush Puppies.

Inköpta på P&C skor i Örebro, 599 kr.

Nu ska jag gå och locka lite på glassen i frysen. Sen är det Idol, tror jag faktiskt.

Trängsel

Jag hatar folk (jag vet att det inte heter folk, utan människor) som tränger sig. Idag var jag på delikatessen på Ica. Stod själv och väntade på att personalen skulle komma dit. Sen kommer två fula tanter och ställer sig där också. Jaha, tänkte jag... dom kommer ju såklart att tränga sig. Och mycket riktgit, när expediten kommer dit så går dom före... Och jag orkar inte säga något. Borde ju göra det egentligen, men va faan, dom hade väl kunnat visa lite hyfs bara... Dessutom är ju sånna där tanter alltid så jävla söliga. Oh well, det är väl jag som borde ge dom en verbal käftsmäll kanske. Men, orka...

Längtar till Barcelona nu. Bara en månad kvar tills vi åker. Skönt, skönt.

Blähä

Jag är risig idag. Ont i huvudet, trött, ont i halsen. Tyck synd om mig tack!

Helgen i Göteborg (typ) var allt annat än blähä. Kräftorna var supergoda, snapsen var liiite mindre god och sällskapet var mycket trevligt. Jag lyckades dessutom med konststycket att peta ut ett öga i en bugg-tur, sorry M. Dessutom frös vi nog alla rätt så rejält. Grillen som tändes hade fullt med frusna fullisar runt sig. :) Sen sov jag och <3 i bilen, det var sådär kan man säga. Lite kallt, lite hårt, lite för mycket grejer... En mycket lyckad helg.

Ikväll ska jag och <3 in och spana i vårt magasin. Försöka hitta någon typ av varm jacka och kanske en mössa. Håller ju på att frysa ihjäl nu när det är så himla kallt här i Sweden.

Alla luktar fisk...

... i Göteborg. Alla heter Glenn i Göteborg...
Ska till goa glada Göteborg i helgen. Äta kräftor och gosa i L.H's stuga. Ska bli trevligt, och säkert rätt så kallt också. :) Jag har inhandlat vantar. Ikväll åker vi i vilket fall neråt och i morgon plockar vi ut resterna av vårt liv i Byhålan och fortsätter därefter till Götet. För övrigt skulle jag vilja tipsa om Oasis nya låt, som jag inte kommer ihåg vad den heter. Den är rätt så ok faktiskt.

Trögt i bloggen

Har inget att skriva om just nu. Därav blogg-torka från min sida. Allt knallar på som vanligt, jag pendlar 3 timmar per dag, jobbar mellan 8 och 17, det blir inte så mycket tid över just nu. Snart blir det lite bättre. Pendlingen kortas ner till 1 timme per dag, cirka. Schweinigt skönt.

Jag köpte ett par nya skor när vi var i Örebro förra helgen. Hush Puppies, supertrevliga ha-på-jobbet-pumps. Visa bilder senare.

Nu är det back to work som gäller.

Helgen i Öret

I helgen som precis varit har jag och <3 varit i Örebro och roat oss. Fest på fredag, fest på lördag, hotellfrukost med goda vänner på söndagen. Väldigt lyckad helg. Inte så utvilande, men ändå mycket välgörande. Jag längtar redan till november när jag får träffa alla fina kompisar i Öret igen. Plus att man får äta gås, dårå...
Nästa helg ska vi till Göteborg, det ska också bli oerhört trevligt. Då får  man ju äta egeninkokta kräftor och dricka snaps.
Nu ska jag jobba vidare.
Puss och hej!

Banken

Då har vi varit på banken och trixat lite. Handpenningen är betalt. Nu är det bara att vänta på tillträdesdatumet. Känns oerhört skönt.

Dax att jobba.

Choklad

Sitter just nu och njuter av en liten chokladbit från Anthon Berg. Har alltid varit lite anti Anthon Berg förut eftersom de endast har haft äckel-päckel-marsipan-chokladbitar, men idag köpte jag en chokladbit från dom som är riktigt god faktiskt. Dessutom är det en Fairtrade-choklad, vilket ju också är bra. Dubbelbra liksom. Mörk choklad har blivit min drog efter lunchen. Som tur är behövs det inte så värst mycket, ca 15 gram räcker ju faktiskt, typ en halv liten kaka alltså. :) Och inte riktigt varje dag faktiskt.

Flytten

Då var vi i princip färdigflyttade. Alla möbler och allt bohag finns numer på ett magasin och kommer vara där tills vi får tillgång till lägenheten. Vi har vissa lösa prylar kvar nere i Snålland men ska neråt Göteborg om ett par veckor och tänkte då svänga förbi och hämta upp lite småprylar, och kolla så att ingen post har hamnat i brevlådan :)


Vår stora flyttbil, ca 4 m lång inuti.


Några lådor. Är det någon som känner igen någon låda? Det är inte deras första flytt om man säger så :)


Fullpackad på 3 timmar. Kl 06:30 - 09:30

RSS 2.0