Ibland...

...blir jag så trött på alla trötta människor man träffar i mitt jobb. Herre gud! Ryck upp er för fasen.

Dum-di-dum

Ikväll ska jag fika med Karin. Vi fikade ju inget i lördags, åt ju bara mat och drack drinkar då, så en fika passar ju idag istället. :)
På lunchen ska jag till Specsavers igen, har bestämt mig för att ta dom där snygga brillorna jag hittade där förra veckan, nu måster jag bara hitta ett till par som är fab. Omöjlig uppgift? Jorå... Hur som, jag har fått med mig en kollega som smakråd. Det är bra.
För övrigt är det vår i Sthlm idag. Känns ju verkligen bra. Det är Converse som gäller idag. Tror det kan bli skinnjacka senare i veckan om detta väder håller i sig. 

Vampire lounge

Kvällen har bjudit på vegetarisk mat på Hermans och några drinkar på Loungen. :) Jäkligt gott! Nu längtar jag till våren och sommaren och uteserveringar och park-häng. :)
Snart: sleep.

Te och smörgås

Äter "middag" nu. Te och smörgås. Är ensam hemma ikväll. Gräs-änka skulle väl vissa kalla det, men det låter så jävla töntigt så det skulle jag aldrig säga... :) Jag har alone-time. :) Ikväll ska jag moffla in en Schweizernöt ackompanjerad av finalen i Let's Dance. Töntig? Jorå, jag vet. :) Men Let's Dance är roligt!
Imorgon blir det förhoppningsvis en fika med kexet Karin. Hoppas snöstormen har slutat då bara...
Trevlig helg allesammans.



En bra dag

Idag har jag stått på Södertörns högskola hela dagen. Det var roligt, även fast det var otroligt lite folk på mässan. Men de personer som man ändå träffade var intellektuella och intressanta människor. Träffade bland annat en annan utställare som också pluggat PA i Örebro, roligt roligt. Träffade Arbetsförmedlingen som meddelade att de troligtvis kommer komma ut med tjänster hos sig snart. Roligt, söka söka!
Nu ska jag nog fixa lite käk :)


Mässa

Idag ska jag på Arbetsmarknadsmässa på Södertörns högskola. Ska bara stå där på förmiddagen idag, men imorgon ska jag stå hela dagen. Det är ganska roligt, men aningens tröttsamt. Jag ska kapa barret idag också. Och sen ska jag på avtackning/festligheter med jobbet. Vi ska laga 3-rätters till varandra och dricka lite vin :)
Nu ska jag börja göra mig i ordning för dagen, det är ju värsta semestern att börja kl 9. 

Vår, en säl och en älg

På Skansen var det vår. Och säl och älg. Det var mysigt att strosa runt, om än något kallt och geggigt. :)






Skansen

Idag ska vi åka till Skansen och strosa runt i solskenet. Ska bli roligt. Spana på djuren, äta en korv kanske, eller fika lite. En trevlig dag i alla fall.
Vad gäller gårdagen och glasögonletandet så gav det inget resultat. Jag behöver seriös hjälp snart. Hittade ett par på Specsavers, och det är ju ingen vits, det är ju när man köper två som det blir billigt. Å sen hittade jag ett par på Smarteyes, och där är ju allt billigt, men detta par var ju inte ett sånt par som jag helst av allt skulle vilja ha... Typiskt!
Jaja, bättre lycka nästa gång kanske.

Tränad, duschad och ready for action

Kl är 11 och jag har redan tränat, duschat, ätit frukost och mellanmål och nu är jag redo för dagens äventyr. Funderar på att torka håret och äka till Skhlm kanske. Måste verkligen ha nya brills, och där finns både Specsavers och Smarteyes, om jag inte är helt lost...
För övrigt så tycker jag att det här med vikt är en konstig grej. Igår hade jag märkligt nog gått upp två kilo sen förra veckan, idag var dom märkligt nog borta igen. Hello, vattenansamling eller??

Hallen - Done!

Hatthyllan är efter många om och men på plats på väggen. Blev riktigt snyggt. Nu saknas det bara några svarta galgar, sen kan jag fotografera och visa upp den :)

Dagens upptäckt

Jocke Berg bor i Stuvsta, åker pendel till Södertälje och arbetar på Scania!!!




Eller så var det någon annan, som är jäkligt lik Jocke Berg...

Badminton

Idag är det badminton på träningsschemat. Skitkul!
I måndags sprang jag 3 km på bandet. Jobbigt!
På fredag ska jag nog springa 5 km på bandet. Kanske med gång emellanåt. Jobbigt, igen!
När lönen kommer ska jag gå till Löplabbet och prova skor. Kul!

Dagens fundering

Visst är det märkligt att Office-paketet-tillverkarna inte har kommit på något annat än en diskett att trycka på när man ska spara ett dokument? Disketter finns väl inte ens längre? Hur ska dagens ungdomar relatera till detta, när deras datorer inte ens har en diskettstation? :)

Köpenhamn - bokat och klart

24-26 april åker jag och mamma och syster-yster till Köpenhamn. Flyget har varit bokat länge. Idag bokade jag in oss på ett Vandrarhem, mitt i city. Billigt som bara den, och toalett och dusch på rummet. Perfa. Ska bli skönt att åka iväg en liten weekend sådär, även om det inte är så långt bort.
<3 och jag håller på och planerar vad vi ska göra i sommar på semestern också. Det lutar åt en vecka i fjällen, med vandring. Och två veckor på Mallis eller Kreta eller nåt sånt. Det blir troligtvis delad semester i år. Två veckor, med start i slutet på juni och två veckor i mitten på augusti, och sen jobbar jag en vecka och sen slutar jag troligtvis. Men men, man måste ju ha semester i alla fall, även om man skulle råka få ofrivillig semester från september och framåt.
Nu ska jag börja fundera på maten för dagen. Och disken, fy faan!

Heeeelg!

Nu är det helg. Ska strax knata hem från jobbet. Eller, knata å knata... Jag åker ju pendeltåg.
I helgen ska jag ta det lugnt och eventuellt träna lite. Äta tacos och se på melodifestivalen. Ikväll blir det nog att åka och handla mat på Ica Globen. Gunnel är ju inlagd på sjukhus så jag kan inte få nån skjuts till min vanliga affär tyvärr... Så ikväll ska jag och Tvärbanan hänga lite grann.
Gunnel har förresten fått en egen lägenhet här i Stockholm också. Precis bredvid vår lägenhet. Den är lite dragig men har väldigt bra och öppen planlösning. Hon flyttar in 16 mars och har en hyra på 500 kr i månaden. Ett riktigt kap tycker hon själv. Hon har ju varit uteliggare nu ett bra tag. Utan eget hem och så vidare... :)
Bye now!

Avtackning

Ikväll är det avtackning av en kollega. Vi ska ut på "lyx"krog och äta god mat. Menyn ser bra ut, på papper i alla fall och enligt kollegor som redan varit på denna restaurant så är det gott i verkligheten också. Men... före middagen blir det tårta på plan 8. Egentligen borde jag inte äta tårta, men det är gott, så jag ska ta en bit ändå. Har ju äntligen kommit igång med träningen igen så det är ingen större fara med att jag inmundigar över-kalorier idag. Imorgon ska jag onsdagsmotionera ensam (är ju torsdag i morgon också, men vi ska ju som sagt ut på middag ikväll) för mina motionskollegor ligger hemma i förkylningar. Ska nog ta en rask promenad.

13 april drar min löpträning igång också. Har nu övertalat syster-yster att vi ska delta i Tjejmilen och träningsprogrammet drar snart igång som sagt. Måste köpa nya löparskor, mina har gjort sitt känner jag. Tänkte som så att jag börjar löpträningen på bandet på gymmet, för att sedan ta mig ut i naturen när konditionen är bättre. Måste ju träna utomhus också, men jag kan bara inte springa utomhus, men på bandet kan jag i princip springa 3 km, utan att gå. Märkligt... Nåväl, det kommer bli mycket löpträning och gym under våren hoppas jag. Och med lite tur kan jag cykla ut till Nackareservatet och springa lite där också.

Nu, åter till arbetet, sen tårta, sen arbete, sen middag. :)

Snöstorm

Det är snöstorm i Sö'tälje idag. Herre gud, det bara vräker ner. Igår var det ju vår ju. Jag hade Converse på mig och trodde på sommaren, men idag är alla drömmar krossade :)

Helgen som var, var skitrolig. En skåning och Örebroare skulle på Metallica i lördags och de passade på att träffa mig och <3 innan och efter konserten. Vi drack öl och åt mat och skrattade åt roliga historier. Jag vill också passa på att tacka Kajan och Peppe ödmjukast för att jag äntligen är invigd i Skånemaffian. Känner mig väldigt hedrad.

Nu ska jag arbeta.

Arbete

Idag gick jag hem tidigare från jobbet, för att hämta ut fröken hatthylla och herr skohylla på Stalands. Därför ska jag arbeta lite nu. Läsa lite personalbokslut och fixa lite. Imorgon är det möte hela förmiddagen och sen är det fredag-eftermiddag hela eftermiddagen,  alltså, mest flummeliflum och fnizzelifnizz. :)

Ont i armen

Igår hade vi onsdagsaktivitet - badminton. Jäklar vad roligt det var! Idag har vi ont i våra armar. Det var superkul! Jag och <3 ska också försöka åka och spela lite badminton ibland. Variation i sin träning är ju bra.

Imorgon åker jag till Håla på snabbvisit. Gunnel mår dåligt och hon har sin doktor i Håla. Sen åker jag hem igen på lördag förmiddag. Lördag kväll ska troligen spenderas med en öl i handen och en skrikande skåning i sällskap. Roligt.

Jaha

Idag passade min magsjuke arbetskamrat på att komma tillbaka till jobbet.  Äckligt!! *note to self: köp alkogel*

När ska det sluta?

När är den här jäkla vinterkräksjukeperioden över egentligen? Min bordskamrat är sjuk iag. Jippie! Hoppas det blir jag sen... Äckligt!

Filmen

Män som hatar kvinnor var en bra film tycker jag. Den var kanske inte lika bra som boken den baseras på, men den var bra för att vara en svensk "thriller". Den var inte i närheten av Beck eller Wallander och deras tråkiga approach, även om den var i någorlunda samma genre. Beck-filmerna är ju inte särskilt berörande eller så, men den här filmen var faktiskt genomtänkt och engagerande.
Det som är lite jobbigt när man läst boken före är ju att man fått in massa bilder om hur personerna ser ut och hur kulissen är uppbyggd. Kan ju säga som så, att huset som Blomqvist bor i ute på vischan, är inte i närheten av det hus jag hade föreställt mig... Men men, nu får man lite nya bilder att sammanfoga med de bilder man redan har.
Ska nog ta och införskaffa tredje och sista boken i Millenium-trilogin snart. Har ju inte läst den än. Kanske är bra att göra det också, så man inte missar något, genom att bara se filmen, när den kommer.

Första söndagen i mars

Innebär vasaloppet. Jag var i vanlig ordning uppe för att se starten kl 8. Sen tittade jag lite sporadiskt till kl 10 då vi gick ut på en långpromenad och sen var vi lagom hemma till den rafflande upplösningen :) Jag älskar Vasaloppet.

Ikväll ska vi åka in till Söder och gå på bio. Män som hatar kvinnor. Blir noog lite fika/middag före filmen också. En toast kanske :)

Nu: fortsatt surfning på balkong-tips och inredningsdetaljer.

RSS 2.0