Sjukling

Igår måste jag ha ätit taggtråd till lunch för ungefär kl 13 märkte jag att tråden verkade ha stannat kvar i själva svalget. Satan vad ont jag hade igår kväll och även idag. Inte så särskilt snuvig eller hostig, bara halsont och bihålorna såklart. Alltid... Usch, usch, men det är ju fredag. Jag kan ju vila hela helgen.


Knepigt väder

Trodde snön skulle försvinna idag, men det verkar verkligen inte som att det kommer hända. Det vräker ner snö idag också. Dessutom är det rätt varmt så det är lite slaskigt också. Kanske utvecklar sig till regn under dagen, hoppas inte. Regn är 1000 gånger värre än snö. Dessutom är det faktiskt vinter nu, då ska det vara snö. Så det så. Man vill ju nästan köpa skidor och ge sig ut på tur.

Snart är det löning

Gud vad jag inte uppskattar att få lön den 27:e. Vem har kommit på den ofattbart dåliga idéen? Lön den 27:e??? Det ska ju vara den 25:e, det passar mycket bättre ju. Men det blir väl svårt för banken att hantera så många utbetalningar på samma dag som det skulle bli om alla kommuner och landsting skulle få lön samma dag som nästan alla andra. Nåväl, skit är det i alla fall. Särskilt när man har 200 kr på kontot.


Stjärnor på is

Vad ska man säga... vilket program alltså. Största behållningen är ju verkligen att få se gamla Blompa i trikåer. :)


Idag är det fredag...

Jag har fredag idag. Typ.

Imorgon ska jag stå på SACO-mässan ute på Stockholmsmässan hela dagen. Ska försöka få gymnasieelever att plugga vidare till förskollärare och komma och jobba hos oss sen, ungefär. På fredag ska jag på utbildning/konferens inom rehabilitering och arbetsgivarens ansvar inom rehabilitering, i och med den nya rehabkedjan som införts från 1 juli.. Ska bli dunderskojigt.

Uppdatering: Blogg.se suger. Jag hade skrivit mycket mer än detta, men det kom visst inte med. :(

Fat-camp

Nu har jag skrivit in mig på fat-camp. Fläsket måste bara bort, känner mig hyggligt äcklig och fettig. Så idag åt jag mina sista chips och min sista tryffel på länge. Inskriven och klar, nu ska det faan hända något. Men träning har jag inte lust med. Promenader, ja. Träning, tack, men nej tack. Sen får vi se hur det går. Träning brukar ju vara a och o, men jag vill faktiskt inte... Just nu tilltalar det mig inte. Men imorgon börjar i alla fall stegräknartävlingen på jobbet, så då ska jag vara med där i alla fall, sen får vi se om eventuell träningsmotivation dyker upp nånstans på vägen, annars skiter jag i det.
Nu ska jag gå och mäta mig lite.

PS. Alkohol är fortfarande tillåtet i menyn, sen behöver man ju inte bli redlös á la ADHD. Lagom är bäst,  liksom.  :) Bakverk, godis, chips, glass och annat gott är out of the picture.

Iksney on the ctive aey...

Eller hur var det? Iksney on the onna bey?? Är inte så bra på det där med iksney. Hur som, är inte så aktiv just nu. Tröttheten har krupit sig på. Hösten är här på sitt allra värsta vis. Regn, mörker och frizzigt hår.
Helgen som var, var alldeles alldeles underbaaar. Jag visar bilder när jag hittar några, tog ju inga själv, kameran hade placerat sig i väskan utan batterier... Fredagen innebar R's släktings mössa som kom direkt från 70talet, lördagen var mingelbildernas kväll :)
Nu, iksney on the unchrast, ley?

Längtan

Idag längtar jag till helgen. Imorgon kl 16:11 åker jag med tåget till Öret. Där väntar stoj och glam och fest och sånt. Overallen åker på på fredag, fina stassen åker på på lördag. Vår kära vän och hotellvärd bjuder på fry-up på lördag, sen blir det gås för hela slanten. Gås är verkligen underskattat, det är ju skitgott. Svartsoppan kan jag dock vara utan. :)
Vänner och bekanta från landets alla delar kommer på lördag. Ska bli riktigt jäkla kul att träffa alla gamla godingar igen. Och alla nya godingar såklart. :)
Nu ska jag arbeta vidare, listor till höger och vänster. Roligt!

Äntligen

Igår snubblade jag iväg till Skhlm, nya fina, stooora köpcentrumet i södra Stockholm. Och lyckan var gjord när jag äntligen hittade helgens outfit. Klänning i finaste stuk, inte den modell jag egentligen var ute efter men jättefin ändå. Å inte behöver jag köpa några nya skor eller väskor heller. Men jag passade på att köpa undies för nästan lika mycket som klänningen kostade. Inte helt rätt kanske, med tanke på min dåliga ekonomi denna månad. Men men... Nu är jag i alla fall kittad och klar inför helgen.
I helgen ska jag försöka hinna visa foton på mina kläder också. Så kan ni kolla vilken som är snyggast. Overall vs. finklänning. Fredag vs. lördag. Skabbig  vs. piffig. Själv kan jag se fördelar med båda...
Pusseluss!
Och grattis USA.

Tack för helgen

Har haft en riktigt trevlig helg. Så pass trevlig att jag inte kom upp ur sängen förrän kl 12:15 på söndagen. :) Jag vill i alla fall tacka alla fina vänner för det fina sällskapet och de goda skratten. Finns det något roligare än att glo på folk och skratta?

I fredags vara jag duktig och bytte däck på bilen också. Skulle ju köra upp till Håla, och där låg ju glansisen som ett täcke på vägarna. Nu är dessutom Gunnel bosatt i Håla ett par veckor framöver. Hon ska byta kamrem och göra 9000-milaservice. I Sö'tälje på Bilia kostade kalaset 10500 kr, på Bilia i Håla kostade det 8900 och på lokala-skriva-i-serviceboken-mekanikern i Håla kostar det ca 5000 kr. Undrar vilken det blir?? Fick även ett mindre sällskap på besök i fredags kväll. Tre mindre barn och två större *hihi*

I lördags drog jag till Håla kl 8:30. Åkte till kyrkogården och hälsade på pappy, tände några ljus och fixade lite kransar och liknande. Fick önskelunch med mamma. Önskade denna gång rotmos med fläsk. :) Sen var det bara att börja fixa inför kvällen. Kl 16:30 knallade jag till Karin, vi fick skjuts till Sara och drack några drinkar. Sen fick vi skjuts i Saras vrålåk till Ullis och där tog födelsedagsfesten plats. Fina vänner och goda drinkar. Sen åkte vi till "stan" och där bestämde jag och Sara att vi skulle kika in på en annan fest en snabbis, å sen gick vi till Älvan. Det var roligt, men hemmafesten var roligare. Jag och några andra Beverly Hills-are gick hem till vackraste området i Håla och sen sov jag gott ända till kl 12:15 på söndagen, som sagt... På söndagen var det åter dax för önske-lunch och jag hade denna gång önskat lutfisk (är jag frisk eller). Sen åkte jag med tåget hemåt. :)

Nu är det åter arbete som väntar efter dagens lunch.

RSS 2.0