Yes! Jag klarade det! 1169 m, Njoula. Jag ...

dsc00329 (MMS)

Yes! Jag klarade det! 1169 m, Njoula. Jag är på toppen. :)


Semster snart!!

Om några enstaka timmar är det semester. I hela en (1) vecka. :-D Tåget avgår kl 18:12 mot norrigaste norrland, jag som inte varit högre upp än Umeå förut... Spännande. Sen är vi borta en hel drös med nätter, kommer hem nästa fredag, tidigaste tidiga. Igår handlade vi intressanta produkter på Coop. Det blev bland annat köttfärssås på konservburk, soppa i påse, kryddmixar i påse, Bullens korvar i konservburk. :) Vildmarkslivet är väldigt spännande matmässigt. :) Har även packat ner 12 stycken kexchoklad i väskan, det är bra att ha. Och självklart får varsin Spork också följa med. :) Väldigt användbart.
Nu ska jag ta och avsluta några spännande uppgifter på jobbet, sen rusar jag hemåt vid tretiden.

Fyrkantiga ögon

Nu har jag kollat på bröllopsyran heeela dagen lång på tv. Det var ett fint bröllop tycker jag. Fin klänning på Victoria, schyssta blåsor på massa andra personer också. Och den nya prinsen grät ju en skvätt också. :) Jas-planen som flög över "Vasa-slupen" flög över vårt hus sen också, typ två sekunder efter de flög över brudparet. Kändes ju fint att de ville hylla min och <3 kärlek också, med sin bröllops-fyrklöver-formation. ;)
Nu ska vi äta bröllopsmiddag. :)

Firar bröllopet med lite wedding chocolate...

dsc00296 (MMS)

Firar bröllopet med lite wedding chocolate. :)


Majonnäs, bearnäs, hollandäs

Nu har jag kommit på något riktigt revolutionerande! På franska heter majonnäs mayonnaise. Om man då har bytt ut aise på slutet mot äs på svenska i just det ordet, borde man då inte byta ut det även för ord som bearnaise och hollandaise?? Känns ju väldigt inkonsekvent att inte göra det faktiskt. För att byta den svenska stavningen på majonnäs känns inte aktuellt tycker jag. Däremot känns det ju väldigt lockande att börja skriva bearnäs, det vore ju klockrent. :)

Man vet att man är gammal...

... när man ska gå på föreningsstämma i bostadsrättsföreningen, och tycker att det ska bli spännande. :)

Gamla fina Örebro

I eftermiddag åker vi till Öret. Ska bli jättekul att träffa gamla godingar och nya godingar. :) Alla ska bo hos Mr F så det blir nog väldigt trångt och charmigt. Jag har självklart paxat soffan. :) Ikväll blir det middag på lokal och sen blir det utgång, jag har mina dancing-shoes på mig! Imorgon blir det också fest. :)
This is going to be a good weekend. :)

Min dag idag!

Idag har det verkligen varit min dag. Igår hade jag ångest hela kvällen, och natten, för en grej jag skulle göra på jobbet idag, men under dagen så löste det sig hur fint som helst. Ibland är mitt jobb inte så roligt, särskilt inte när man ska leverera vissa beslut. Men det gick utmärkt bra och alla (typ) var nöjda. Sen när jag gick hem så hittade jag en nästintill oanvänd SL-remsa på gångbanan. :) Inte en människa i närheten, som skulle kunnat tappa den, så jag lyfte upp och stoppade den i väskan. Gratis är fint. :)

Klart man blir glad. Fick en kram från 7 e...

dsc00290 (MMS)

Klart man blir glad. Fick en kram från 7 eleven. :)


Firat hela dagen lång

Idag har jag firat Sveriges Nationaldag riktigt ordentligt. Började ju som tidigare inlägg visar med att åka till beachen ute i Saltsjöbaden, närmare bestämt till Erstaviksbadet. Det var en trevlig beach och inte alls så mycket folk. Vattnet var ungefär lika varmt som isvatten på en restaurang, men det kanske blir varmare om några veckor. Ska nog åka tillbaka hit nån fler gång tror jag. När jag kom hem så funderade jag ut den mest svenska maträtt jag kunde komma på och sen ringde jag och beställde den. Det blev en Pompei, från lokala pizzerian. Klassisk svensk husmanskost helt enkelt. :) Till denna delikata matärtt drack jag ett överblivet glas vin från i torsdags. :) Nu ser jag crappig film på 5:an, ska stänga av snart och gå och sova istället... Känns mer värt...

Äntligen har jag kommit fram. Har gått vil...

dsc00288 (MMS)

Äntligen har jag kommit fram. Har gått vilse 3 gånger... Det är svårt att hitta här ute i den fina förorten. :) Nu ska jag fira nationaldagen ordentligt, med en bulle och lite fanta.


Olycka vid Karlberg. Hur gör man promenade...

dsc00287 (MMS)

Olycka vid Karlberg. Hur gör man promenaden till tuben lite roligare? Hello Stockholms glasshus! :) Sjukt god lakritsglass.


RSS 2.0