Löpträning och viktminskning

Idag blir det löpning, igen. Vet fortfarande inte när det kommer kännas riktigt roligt, inte än i alla fall. Jag känner mig lite sliten och seg faktiskt, men det är bara att hålla i. På torsdag ska jag nog variera mig och gå till gymmet istället. Jag hatar när det blir samma sak heeela tiden. Vägde mig i lördags och även idag. Samma vikt båda dagarna, men nedgång från veckan innan. Det känns ju i och för sig bra eftersom det blev både tårta och kakor i helgen, och minimalt med träning. Räknar också med (eller hoppas på, kanske) att behålla samma vikt in i nästa vecka, due to "the party".

Nu ska jag jobba lite. Med betoning på lite.

Kommentarer
Postat av: Karin

har märkt att det är ju rätt mycket svårare att få kilona att släppa nu mot tidigare, dels för att man..jag vet inte...har blivit äldre..men så gammal är man junte..men samtidigt för att det inte handlar om så många kilon längre..jag har en viss gräns som jag kommer ner till..men sen verkar det ta stopp..skulle ju vara trevligt om man kom under den gränsen nån gång..

2009-07-28 @ 11:27:00
URL: http://www.soija.se/
Postat av: Stina

Mmm, det måste väl till en kraftansträngning för att få bort de där envisa sista kilona. Kanske snäppa upp träningen lite, så man inte hamnar i den där slentrian-mässiga träningen. Men det är svårt och jobbigt...

Men! Vi är fan inte så jävla gamla, faktiskt...

2009-07-28 @ 14:03:27
URL: http://kerma.blogg.se/
Postat av: Karin

och jag som tyckte att jag la på mer och mer tidigare innan min jag-har-ju-faktiskt-semester-paus. Men jag antar att man måste ju hålla på längre ändå, så är det ju. Det gav ju iofs resulatat ändå. Gäller bara att hoppa upp på hästen igen här snart..när man är frisk =)

2009-07-28 @ 15:05:17
URL: http://www.soija.se/
Postat av: Maria

Jag tror variation är bra, som du säger, men också att "bara bita ihop" och köra på med träningen som du håller på med. Kontinuitet och variation tror jag är ett vinnande koncept. Pannbenet är inte att förglömma heller... det är en stor styrka att kunna tvinga sig själv ut i löpspåret på tunga dagar - och det är säkert då som den där löprundan behövs mest. You can do it :)



Karin, den där "man" alltså... ;)

2009-07-30 @ 10:12:37
URL: http://mariabecker.se/blog
Postat av: Stina

Maria: ja, men visst! Kontinuitet är ju a och o (som man skulle uttryckt sig om man var 50+). Ibland är det ju lätt att svika sig själv genom att inte gå ut i spåret, men då är det ju bra att jag och <3 tränar tillsammans för då är det alltid nån av oss som vill ut och då kan den andra följa med :)

2009-07-30 @ 10:47:15
URL: http://kerma.blogg.se/
Postat av: Karin

Ey man(nen)..fan..haha..jag veeeeeet =)

2009-07-30 @ 18:49:51
URL: http://www.soija.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0