Jag vann! :-)

dsc00286 (MMS)

Jag vann! :-)


Äntligen

Nu kommer det som ni alla har väntat på. Idolbilden på Ola! Förra söndagen var jag i Valbo och där hade Ola en liten konsert. Självklart ville systerbarnen se en sån bra artist, så vi åkte dit, och stod självklat längst fram vid kravallstaketet. ;) Sen ville ju jag (och barn) köpa singeln och få en autograf och fotograferas med Ola, men vid närmare eftertanke så var jag kanske lite för gammal för sånt, eller så var det bara jäkligt lång kö... :)

Här kommer i alla fall idolbilden. Tyvärr är ju inte min mobilkamera den bästa, men ni får ju helt enkelt tänka er in i situationen. :)


Sitter på bussen från gävle nu. Thank god ...

dsc00284 (MMS)

Sitter på bussen från gävle nu. Thank god att jag har med mig gamla goda Philip. :)


Sena tåget

Åker till Byhåla ikväll. Kommer inte fram förrän 23:49, vet inte om jag vågar hoppa av tåget i Kanylbo vid den tiden, det verkar ju mer eller mindre livsfarligt. :) Morgondagen bjuder på shopping (haha) och kanske en grillning, om det inte regner. Söndag bjuder på födelsedagskalas hos Syster-Yster och sen ska jag åka med nån suspekt buss hem från Gävle. Det blir spännande. Icke att förglömma, något som verkligen kommer liva upp helgen, är ju idolmötet med Ola, som jag ser väääldigt mycket fram emot på söndag i Valbo köpcentrum :) haha...

Nu ska jag diska lite, innan jag åker in mot centralen.

Lucky me

Tur att jag tittade på kvittot från Systembolaget idag. Har ju en smula alkohol kvar från festen och tydligen har man bara "öppet köp" på bolaget i två veckor. Sista dagen att byta dricka mot pengar är idag med andra ord. Tursamt att jag råkade kolla kvittot. Det är ju inte precis så att jag är jättesugen på två plattor Kung och en Brännvin Special i sommar... Dessutom har jag rätt dåligt med cash just nu... Så snart bär det av till K.K. för att lämna tillbaka godsakerna. Tur att dom har öppet till 20. :)

Solen

Har hunnit med rätt mycket idag. Inget av värde för resten av världen kanske, men jag har haft rätt trevligt. Åkte till Sickla och tänkte att jag skulle shoppa loss ordentligt, men det gick rätt så käpprätt åt fel håll. Kom dock hem med fyra kuddar till stolar och bänk på balkongen. Och en kaffe och chokladboll från Espresso House. Så när jag kom hem fikade jag och läste DN på balkongen. Kändes rätt vuxet. Gäller ju att börja tänka på sånt nu när man fyllt 30 (för att kompensera bort vuxenheten lyssnar jag just nu på Take That). Därefter har jag suttit hela eftermiddagen på ballen och solat. :) Har pluggat lite i Lonely Planets guide to India också. Gäller ju att vara påläst när man åker på äventyr i februari.

Kvällen bjuder på nåt glas vin och lite mat på Vapiano. Och kanske nånannanstans, vad vet jag...


Är ute i naturen och upplever våren. :) Ak...

dsc00273 (MMS)

Är ute i naturen och upplever våren. :) Aktar mig noggrant för fästingar...


Idag blev det visst sleven-frukost. Dyrt o...

dsc00269 (MMS)

Idag blev det visst sleven-frukost. Dyrt och onödigt, lovely. :)


RSS 2.0