Kladdig ekologi

Är precis hemkommen från en fika med Karin. Jag fikade en ekologisk kladdkaka och en latte. Det var mighty gott.
Just nu håller jag på och inreder vår balkong, i huvudet. Det är ju snart vår och då vill jag ordna balkongen så fort som möjligt. Första projektet blir att köpa trall till golvet och sen stolar och bord. Jag ska också försöka mig på att bygga en bänk i trä med förvaring under sitsen + en hylla där vi kan ha blommor/örter/dylikt. Jag kanske inte ska bygga så mycket, det går nog att ordna ändå. Hur som helst så ser jag balkongen i ett marin-chict tema med vitt, blått och eventuellt lite rött. Hmmm.... Tänker mig också många champagnekvällar på denna inredda balkong, med en förortsbo och en afrikan. :)

Ge blod, ge liv :)

Idag har jag tagit mod till mig och lämnat blod för första gången i mitt liv. Det var dax helt enkelt. 4,5 dl finaste fina a+. Som tack för detta fick jag en termos, modell liten, för en person. Nu ska jag dricka vatten och äta järntablett och återhämta mig från denna goda gärning :)

Semla, gryta, tårta, tårta, subway och semla

Igår blev en riktig fettisdag. :) Jag fettade på med både semlor och tårtor och subway. Det var skitgott.
Ikväll är det motion med arbetskamrater som gäller. Vi har onsdagsmotion varje onsdag. En gång i månaden ska vi dessutom göra saker som man kanske inte är så sugen på att prova själv, men som vore riktigt roligt att testa. Typ, line-dance, salsa, curling, eller någon annan prova-på-aktivitet som vi inte har så stor erfarenhet av. Det känns roligt. Nästa vecka vet jag inte vad vi ska hitta på, det är första prova-på-aktiviteten och det är inte jag som ska bestämma då.
Nu ska jag arbeta lite.

Tack

Tack för roligaste helgen på länge. Jag kände Mr F rätt, det blev en storslagen fest. Succé var ordet.

Det var roligt att träffa nya och gamla bekantskaper, äta god mat och dricka gratis dricka. Dessutom var det roligt att bo på hotell, även om "rummet är så kallt, fast vi betalt bränsletillägg". Frukosten var trevlig, i alla fall på söndagen när jag endast åt två portioner bacon och scrambled eggs. Najs! Ågatan 3 var också god i fredags. Först en liten apritretare i form av musselsoppa med bröd och två sorters smör-röror, sen oxfilé med rostad mandelpotatis och vitlöks- och örtkräm och sist med inte minst en choklad cannelloni med nougatfyllning. *mums*

Mr F blev nöjd med presenten också, skönt. 18 september åker vi till London. Yeah baby!

Nu är det väl dax för lite jobb och lite fika.

Snart dax

Snart ska jag åka. Jag är sjukt laddad. Ska bli så roligt att gå på kalas. Känner jag Mr F. rätt så blir det storslaget. Dessutom är ju drickan gratis, och gratis är ju som vi alla vet godast. Och eventuellt farligast, eftersom man kan ta så mycket man vill :)
Imorgon på dagen blir det nog en sväng ner på stan i Öret, om man orkar efter lyxfrukosten på Elite Stora hotellet. Lite fika på Bara Vara kanske man kan orka med i alla fall. Mmmm.

Ikväll kanske det blir en sväng till Publicum också, om vi orkar efter den goda maten. Vore ju trevligt att svänga sina lurviga på bordet en stund. :)

Nu ska jag fortsätta ladda, tåget går om mindre än 3 timmar. :)


Helg!

Nu är det snart helg! Vi ska till Örebro och gå på 40-års kalas. Ska bli så roligt. Har bokat in oss på hotell och ska lyxa till det med middag på Ågatan 3 ikväll. Imorgon är det fest hela kvällen.

Jag behöver något mer

Jag är för tillfället oinspirerad till det mesta. Skulle vilja ha förmåga att komma på roliga saker som jag kan ägna livet åt. Men, inget av kreativ karaktär kommer någonsin ur min lilla hjärna. Skulle vara intresserad av någon typ av kursverksamhet, men jag kommer ju aldrig till skott. Dessutom vet jag ju inte vad jag vill göra.

Det mesta av detta mynnar i en osäkerhets-situation på arbetsplatsen. Om min anställning hade känts trygg så hade jag troligtvis inte känt  behovet av att hitta något att göra. Orosmomentet ligger i underskott i budgeten på 3 miljoner kr för vår avdelning på ca 40 personer. Tack så mycket kära politiker. 3 miljoner motsvarar ca 6 tjänster på ett år. Vi har två personer som slutar, dessa tjänster kommer inte heller att återbesättas. Totalt skulle detta kunna resultera i totalt ca 8 personer färre på vår lilla avdelning. En inte helt orimlig tanke i och för sig, jag är personligen av åsikten att vi är några personer för många på avdelningen. Men, för mig personligen innebär ju detta tråkigheter. Mitt vikariat som går ut i augusti kommer med största sannolikhet inte att förlängas även om personen jag är vikarie för inte kommer tillbaka från sin ledighet. September = arbetslöshetens månad? Arbetsmarknaden är ju inte precis tiptop just nu, inte för personalare i alla fall. Jag har helt enkelt börjat söka jobb igen. Fy faan säger jag bara.


Nåväl. Kanske borde jag sadla om? Starta en verksamhet? Men, just ja... det var ju till det som inspiration behövdes...

Tack å hej!


Uninspired

Känner mig något sporadisk här i bloggen. Har faktiskt inte lust. Annat får gå före. Återkommer när det passar mig.

Skitdag

Igår var en riktig jävla skitdag. Var trött och irriterad på det mesta. Förbannad för att den nyinköpta skruvdragaren hade noll funktionsduglighet, sur över att jag klämde tre chokladbitar på Jula, förbannad för att vi inte fick upp mer än två av de fem hyllorna som skulle upp på väggen, osv. osv. Kanske blir dagen idag något bättre. Känns ju bättre i alla fall.

Vill inte hosta mer nu. Har någon förfärlig rethosta och det känns som om nånting är på väg upp när jag hostar, men inget händer. Skit skit skit.

Nu ska jag jobba vidare här efter lunchen.

Snart kommer mamma

Iiiih :)

En lunga till salu

Håller precis på och hostar upp en lunga, så om det är någon som är intresserad... Först till kvarn, högstbjudande. :) Eventuellt byte mot väl fungerande förkylningsvaccin är också av intresse. Gärna utan biverkningar.
För övrigt så tryckte jag en påse chips till "Du är vad du äter" igår :) Kändes bra och stabilt.

Dr Alban

Idag var det verkligen Dr Alban som körde pendeln. haha. *å då fortsätter vi mot södertälje centrom*

Fab

Jag har vaknat ur dvalan. Ska jobba imorgon. Om man skulle leta hela jävla dan så skulle man troligtvis inte hitta någonting som är osexigare än jag just nu. Oduschad, ingen bh, knän på mjukisarna, luktar snusk.
Men jag har faktiskt varit utomhus i dag i alla fall. Var tvungen att flytta bilen eftersom det råder parkeringsförbud på vår gata på onsdagar.


God morgon influensa

Sjuk idag. Det är troligtvis inte influensa, för jag har ju kommit ur sängen. Men host, host, snor huvudvärk och ont i huden... Ska vila igen nu. Vaknade precis.

Igår

...var inte en dag i träningen och hälsans tecken. Först blev det fika med Karin, sen blev det drink med Karin, fet-mat med Karin och vin med Karin. Det var väldigt trevligt för själen, men inte för vikten. :) Sen när jag kom hem så tog jag en öl. Sen åkte vi på en konsert på Tantogården, där <3s brorson spelade. Det var reagge för hela slanten. Och sen blev det nog 4 öl till. Och för att se till att det blev en riktig skitdag så avslutade vi på Donken. :) Fan vad gott det var. Idag skulle jag åka och träna. Troligtvis blir det en promenad i stället, träning imorgon istället. Men jag tänkte ta en tur till Skhlm idag i alla fall. Där är det trivsamt att gå omkring. :)

RSS 2.0