Fest med jobbet

I eftermiddag/kväll är det festligeheter med jobbet. Vi ska först åka runt med en buss på lite olika guidningar och sen ska vi bada i det nybyggda äventyrsbadet. Sen är det middag och mingel. Jag ska vara nykterist ikväll eftersom jag ska köra till Arlanda kl 4 inatt. Men det ska bli trevligt ändå att mingla lite grann.
Men först... jobba lite kanske...

Löpträning

Jag ändrade mig i sista stund. Det blev löpträning istället för promenad. Kändes mycket bra när det var klart. Sprang iofs bara i 20 minuter (effektiv tid), men detta är bara början. Måste försöka köpa nya löparskor också. Känns att mina inte är helt hundra när jag springer på hårt underlag. Ska spana in nya inom kort. Funderar på dessa från Nike, men jag måste nog gå till ett proffs för att kolla mitt löpsteg. Men dessa Nike är kompatibla med Ipod Nano också, vad faan det nu betyder...
image34

Nu ska det bara slappas i soffan :)

Gladiatorsandal, nej tack!

Är det bara jag i hela Sverige som tycker  att gladiatorsandalen är ruskigt ful? Eller är det bara så att mina fötter skulle se ruskigt fula ut i sånna skor att jag automagiskt tycker att själva skon är ur-ful??
Gladiatorsandal är i alla fall "a big no-no" för min del...
image33

Nu är jag nöjd

Klappar mig själv på axeln lite :) Jag är klar med mina uppgifter på jobbet, deadline är inte här än, men jag är klar ändå :) Mycket bra!
Nu ska jag iväg och sola lite i solariet. Vill egentligen inte men jag är ju så ofattbart blek att jag nästan måste :) Sen ska jag ut på promenad också, mycket bra av mig. Löpträningen ligger och växer i bakhuvudet, den mognar liksom lite. Det känns bra. Jag är fortfarande sugen, men otroligt otränad. Vill promenera ett tag först känner jag nu :)

Blahaa

Blahaa, blahaa, idag är en trökig da'...
Skulle gärna vara ledig och vara på annat håll just nu. Stockholm kanske, New York kanske, eller London, eller varför inte Brighton :) Var som helst... egentligen.
För övrigt så är jag fortfarande dålig på att släpa med mig kameran överallt. Skulle vilja ta mer bilder till bloggen, men det kommer väl snart kanske.

Typiskt...

Typiskt nog så är sjalen som jag tänkte beställa slut nu (den svarta/gråa). Var visst många som var sugna på den idag när det var fri frakt. Jävla skit. Typiskt mig att vänta till sista sekunden åsså missar jag det då... *snyft*

Trött i mössan

Är lite trött i mössan idag. På tal om mössor så skulle jag inte vilja ha någon mössa på mig just nu, för det är jättevarmt och skönt ute. Svettades lite när jag traskade till jobbet. Däremot skulle jag gärna vilja ha en ny scarf/sjal. Kanske ska slå till på en från Nelly idag, det är fri frakt därifrån hela dagen. Var in och tittade lite där nyss och det verkade vara rea på de flesta fina sjalar. Ska fundera under dagen och beställa ikväll kanske :)
Kanske någon av dessa två. Eller båda!


129 kr för den svarta och 99 kr för den rosa.

Med händerna i kakburken...

Har precis upptäckt kakburken.se och jag är köpsugen. Började planera mitt stora kalas som jag ska ha om två år (the big 3-0) och såg redan nu i vilka färger jag ska köpa marsipan till tårtorna :) För att inte tala om hur sött deras lilla muffinsträd är. Åååh, är sugen på att baka lite, men där jag bor är bakmöjligheterna i princip obefintliga (bor rätt spartanskt i en övernattningslägenhet). Fanns verkligen väldigt mycket trevligt i den butiken. Man kanske skulle blivit konditor i stället för HR-människa. Men det skulle aldrig ha funkat, jag skulle blivit tjock som en jultomte...
image29
Muffinsträd från kakburken.se 232 kr.

Picknicken igår

Igår begav vi oss ut på lite picknick. Vi åkte ut med bilen till en antikaffär först och kollade runt lite efter trevliga saker  och sen stannade vi till utmed en sjö och picknickade :)
image27
Massa godakser


Sen blev det självklart en smarrig Oreo till efterrätt :)
image28

Forever 21

Sitter och kollar in Forever 21s hemsida och hittar en del godbitar. Tyvärr är jobb-datorn av ett sämre slag och det funkar inte riktigt som det ska med att spara bilder. Alltså, jag kan inte visa godbitarna just nu.
Hur som helst. Forever 21 är ju trevligt att kolla på på nätet. Däremot fick jag en smärre chock av deras affärer i New York. Vilken jäääkla röra. Ingen ordning, kläder hänger slarvigt överallt, total kaos och småtjejer som är hysteriska. Not my cup of tea helt enkelt. Att lägga en order över nätet känns mer som min kopp faktiskt. I alla fall när det gäller Forever 21. Ska nog spana mera när jag kommer hem, klicka hem lite olika trevliga toppar till sommaren :)

Sitter på jobbet

Har inte så mycket att göra idag. Skulle behöva ha hjälp med vissa saker, men det finns ingen här som kan hjälpa mig just nu. Tyvärr.
I lördags var jag och <3 på Restaurang Meza och käkade libanesiskt. Det var mycket gott. Särskilt Tabboulen, den var divine :) Sen var vi på Indiana Jones också. Kan ju inte påstå att det var det bästa jag sett, men helt klart ett trevligt tidsfördriv.
Nu är det väl time to get back to work, eller surfa runt lite mer kanske... :)

En dag i det gröna

Nu ska jag och <3 ut i det gröna på picknick. Det är ju så fint väder idag. Igår blev det bio och middag på snajsig restaurant, skriver mer om det senare. Time to get going now.

Bio kanske

Det blir kanske bio idag. Nya Indiana Jones. Den är säkert trevlig. :)
image26

Storstan nästa, nästa storstan :)

Jaa! Snart är jag storstadsbrud med övertrasserat shoppingkonto :) haha! Stockholmare om en månad ungefär. Jag var på jobbintervju i onsdags och idag ringde de och ville att jag skulle börja jobba hos dem.

image24

Stress

Nu har jag haft en stressmorgon :( Frukost på jobbet=två grova smörgåsar med prickig korv. Inte särskilt nyttigt, men ack så gott. Å sen vatten till det, haha. Gott gott. Sånt är livet när man vill vara på jobbet tidigt så att man får sluta tidigt och åka hem och träffa <3.

Ut å spring

Nu är det snart dax. Jag ska ut och springa. Har känt mig peppad och laddad hela dagen, men nu börjar motivationen tryta. Men, jag ska pallra mig iväg i alla fall. Blir inte så lång springtur idag. Jag följer stenhårt programmet på Marathon. Så idag springer jag fyra stycken fem minuters intervaller, med två minuter gång före och emellan. Låter kanske inte så farligt, men jag är ruskigt otränad när det gäller löpning.
Ska för övrigt inviga min nya sport-bh också. Hoppade lite med den inne på Stadium när jag provade den, men nu får vi se vad den går för på riktigt. Märket är Stadiums egna Soc. 

Vill ha snyggare ben...

Skulle behöva snyggare ben och mindre höfter, så att jag passar bättre i stuprörsjeans... Ska försöka fixa det nu, med träning och ny motivation.

Gillar den skarpt

Vill bara säga att jag gillar min Mulberry Bayswater skarpt, så alla ni som tänkt köpa en sån så rekommenderar jag det stark :) Min är i färgen Oak.


Glassigt

Sitter på jobbet och klurar lite. Är sugen på att vara hemma å glassa runt lite grann. Ingen mat har jag med mig heller. Ska nog gå och köpa en sallad till lunchen :)
Ikväll ska jag ut på lite löpträning också. Jag och syster-yster ska försöka oss på något mil-lopp till hösten och då är det hög tid att börja träna. Jag har varit JÄTTEduktig och kört "styrketräning" hemma hela denna vecka också :) Inte så avancerat men det verkar vara effektfullt i alla fall, för jag har lite träningsvärk. Jag ska träna löpningen med hjälp av det program som finns på Marathon  Har börjat med vecka ett på tio-km programmet denna vecka :) 
Nä, nu är det dax att återgå till jobbet, sluta surfa runt liksom :)
 

RSS 2.0