Nu är det vår i sthlm.

dsc00268 (MMS)

Nu är det vår i sthlm.


Provar om mobilbloggning funkar. :) Hoppas.

Provar om mobilbloggning funkar. :) Hoppas.


Dom gissar ju bara

Herre gud. Hur kan polisen se att det är jag som kör bilen på den där usla bilden. Det är bergis brillorna som avslöjar mig. För övrigt tycker jag att jag ser lite sur ut när jag kör...


Bild till vänster: Gunnel på utflykt
Bild högst upp till höger: jag som kör, eller nån annan kanske...
Bild i mitten till höger: mitt körkortsfoto
Bild längst ner till höger: Gunnels nummerplåt. Jag har gjort den lite undercover här på bloggen. :)

Jag vill också passa på att tacka Polismyndigheten för min för tidiga födelsedaggspresent. :)

Los weekendos

Helgen har bjudit på både kultur och motion.

Igår, lördag, blev det ett besök på Nordiska muséet på Djurgården. De hade en utställning om Modets makt och om Svenska hem som jag ville se. Har aldrig varit på Nordiska förut, så bara det var ju en upplevelse. Det var intressanta utställningar och ett par härliga timmar helt enkelt. Försökte lura med mig <3 till Grönan sen, de hade ju premiär, men där gick jag bet. Han hade tydligen annat inplanerat... Hur som helst, lördagen var ju verkligen underbar när det gäller vädret också. Äntligen lite sol och värme, nu är det vår. Kanske.

Imorse när jag vaknade så kändes det nödvändigt med en långpromenad. Så jag stegade iväg, i alldeles för varm täckväst. Jävlar vad varmt det var. Våren är här. Kanske. :) Det blev en promenad runt Årstaviken, Årstabron, Skansbron. Mycket skönt. Sen tänkte jag att det skulle vara en bra idé att åka till avfallsstationen i Östberga. Det tyckte tydligen resten av södra förorternas invånare också, för det var kö. G4S var där och väktade och dirigerade trafiken. Jeeez... Skulle ju bara lämna lite smågrejer, typ julgran som stått på balkongen i en evighet, lite gamla brädor och ett järnrör (ska försöka sluta slåss, så jag kastar röret :)). Det tog en halvtimme att komma fram till kärlen man skulle kasta i, sen kom man ju knappt därifrån sen heller... Hugaligen. Om jag hade varit en bra bloggare så hade jag ju fotograferat hela köandet, men det glömde ju jag... Jaja, värdelöst var det, men skönt att det är gjort.

Nu ska helgen avslutas i horisontalläge framför diverse onödiga program på tv. Yiii-ha!


Sommarskor

Idag ska Gunnel prova sommarskorna. Hoppas dom är in style även i år. :) Jag skulle också behöva sommarskor, eller vårskor kanske. Nånting mitt emellan stövlar och ballerinas... Kan ju inte gå omkring i Converse när man ska vara flott på "lasarettet". :)

Helgen bjuder på vin ikväll, grill imorgon och mamma på söndag.

London

För en månad sen (hrm, snabb eller??) var vi i London. Eftersom jag är sjuk just nu så passar jag på att uppdatera bloggen med ett bildinlägg därifrån.

Resan var superschysst. Vi bodde på ett hotell i skabbig London-anda, Athena hotel i Paddington. Första kvällen glömde vi sätta igång elementet, vilket resulterade i frys-attacker mitt i natten för både mig och <3. Nästa natt hade vi lärt oss läxan. :) Fruskost ingick och den var verkligen helt ok; te, kaffe, toast, flingor och full english. Dagarna i London spenderades i butiker, på pubar och vandrandes mellan dessa två. :) Vi åt god pubmat också, inte bara öl...


Startade självklart resan med att inviga Starbucks på Arlanda. Yummie!


Så här härligt var det i Hyde Park. Grönt och vår, och det var alltså EN månad sen...


Vi träffade också Mr Squirrel i Hyde Park.


Avslutar med en arty-farty shot from the underground.

En toppenhelg i London helt enkelt. Vi åker nog snart igen. :)


RSS 2.0