Mallis var det ja...

Utlovade ju ett inlägg om Mallis. Kommer ju knappt ihåg att vi var dit längre. Känns ju väldigt avlägset just nu, när det är 15 grader varmt ute och man sitter i kontorslanskapet och odlar förkylningar...
Hur som helst, här kommer my story från Mallis. Eller, i vilket fall det jag kommer ihåg...

Det första vi gjorde när vi kommit fram till hotellet var att packa upp lite, smörja in oss i stekarkräm och sen gick vi till stranden. Värmen, havet, vågorna. Guud vad härligt det var. Hotellet, Eden Alcudia, var helt ok. Lite väl mycket kids vid poolen, men annars helt ok. I receptionen (och på alla andra ställen på hela Mallis visade det sig senare) var tyska det nya världsspråket. Tursamt för oss att vi varit i Tyskland tidigare i sommar och övat upp oss lite. :)


Första kontakten med havet och poolen :)

Två dagar hyrde vi vrålåk, i form av Toyota Yaris. Motorkapaciteten var väl inte sådär väldigt enastående när man skulle upp för de slingriga vägarna precis. Jag fick inte säga hej till fjärde växeln många gånger om man säger så... Hur som helst. På vår första utflykt åkte vi ner längs den östra kusten och gjorde stopp i bland annat Manacor (där jag köpte mina pärlor), Portocolom och Cala D'or. Vi hann också med en tur till den fina och extremt populära stranden Es Trenc. På vägen till Es Trenc (som inte var mer än ca 1,5 meter bred) råkade vi fixa en schysst repa i lacken på bilen. :) Ja, ja, shit happens som man brukar säga :) På kvällskvisten under den första bilutflyktsdagen tog vi oss upp till Formentor, på en udde längst upp i norr. Spanade på solnedgång och körde slingerikrokvägar :)


Portocolom och solnedgång i Formentor med Mr Ray-Ban och Ms Calvin Klein.

Bilutflykt nr 2 tog oss till västra sidan av ön och vi tog slingrande vägar till Sa Calobra där det fanns hiskeligt blått vatten och fina båtar. Därefter kollade vi kustens andra städer i form av Sóllier och Valldemossa. Fina små byrar längs enormt slingriga vägar. :)


Läskiga vägar

Emellan dessa bilutflykter solade och badade vi. Tog en och annan drink. Åt supergod mat. Drack ett och annant glas cava. Gick på marknad. Spelade ett och annant parti uno och träffade L & L från Örebro som också firade sin semester på Mallis.


Börjar bli lite brun... :)


Balkongnöje numero UNO :)

Skulle gärna åka tillbaka snart. Det var trevligt som bara den. :)


Örebro

I eftermiddag åker jag en snabbis till Örebro. Hälsar på, festar till det och åker hem. Typ. Det kommer bli roligt misstänker jag. Imorgon kväll blir det ett glas rosé eller två (eller en halv bib) med kexet Karin. Smarresmask.
Nu måste jag göra rätt för mig innan lunchen. Är redan hungrig, så jag har precis intag en skiva rulltårta. :)

Trött av semester

Gud vad man blir trött av att gå tillbaka till jobbet efter semester. Jag håller på att avlida. Typ. Slaggar mig i vanlig ordning igenom pendeltågsresor. Igår var det för övrigt missär på pendeln. Jag kom till jobbet 45 minuter senare än beräknat och jag kom hem 30 minuter senare än beräknat. Men idag var ordningen återställd. Bra där.
På fredag åker jag till Örebro för att träffa några personer och festa lite. På lördag åker jag nog hem igen. Orkar ju inte vara borta hur länge som helst. :)
För övrigt då? Inlägg om Mallis kommer när tillfälle ges. Nu ska jag jobba.

Borta bra, men hemma sämst!

Är hemma igen. Vill inte, vill inte, vill inte!! Solbrännan försvann på planet. Måste börja planera nästa resa snarast. London om mindre än 4 veckor. Bra. Sen då?? Vill under inga omständigheter sitta reseplaneringslös sen. Det suger.


Stort inlägg om Mallorca utlovas när hemkomst-ångesten lagt sig.


Pärlor

Jag har köpt pärlor idag. :) Majoricapärlor! Inte äkta, men av väldigt god kvalitet tydligen. Eftersom jag aldrig kommer ha rad med äkta pärlor sa tänkte jag att dessa skulle vara finfina. :) Köpte halsband i kort modell och örhängen. :) Kommer bli sa klassiskt schnygg nu :)
Har ocksa lyckats med en finfin repa pa hyrbilen. Det ä ju sa in i helvete trangt pa de mallorciska vägarna... Far hoppas att dom som hämtar upp den imorgon är blinda :)
Imorgon blir det sol och bad igen! Yiiie-ha!
C ya.

Uppdatering: Personalen pa Europcar är uppenbarligen blinda. Inte ett ord har vi hört. :) Yeah!

Hej hej

En liten halsning fran Mallis bara. Vi lever, inga bomber har inte. Men, det var mulet idag, what the fuck! Hoppas pa battre lycka i morgon... Eller pa onsdag, eller en annan dag av de typ 11 dagar vi har kvar :)
Puss!

Snuvig, eller?

Jag tror jag är snuvig. Men jag är inte säker. Jag kanske är allergisk mot något? Känner mig inte sjuk på något annat sätt, så det verkar ju märkligt att bara vara snuvig. Hmm... För övrigt har jag hört att man inte får vara sjuk när man ska åka på semester. :)
Hur som, idag hade vi picknick på lunchen. Vi köpte finfina sallader på restaturangen i vårt hus och begav oss mot slussarna. Tittade på båtar och åt god mat och avslutade med en god tophat. :) Mycket trevligt. Det var riktigt mycket segelbåtar ute. Såg verkligen mysigt ut att bara glida omkring där med en härlig solbränna och med vinden i ansiktet. Man kanske skulle skaffa båt? Fast inte segelbåt dårå, utan motorbåt. Eller, nä, det får nog bli ett sommarhus i stället, eller båda kanske. Ska bara fixa lite stålar först.

Mallis närmar sig. T minus 17 hours, and counting...

Torsdag, fredag, Mallis

Jesus Christ liksom. Snart ska vi åka. Det ska bli så skönt. Kan inte säga det tillräckligt många gånger. Den här veckan har varit ofattbart jobbig. Har sovit varje dag på väg till och från jobbet. Vissa dagar så snabbt att tåget inte ens hunnit lämna stationen innan jag slaggat. Idag var första gången jag kunde hålla mig vaken under morgonens resa. Får väl se hur det går i eftermiddag...
Har mycket kvar att fixa inför resan. Måste köpa solskydd: siffra superhög, body lotion och diverse piffelipuff grejer. Troligtvis får jag dra iväg på lunchen idag. Imorgon ska vi nämligen ha myslunch, jag och mina tre kollegor som jobbar just nu. Vi ska köpa med oss något gott och sätta oss vid vattnet tänkte vi. Skönt.
Vad händer nu då? Jo men det ska jag ta och berätta serru! Det blir jobb, jobb jobb.

Okej då...

Kanske inte var så jääättebra på femkampen. Jag kom sist. Grrr. Men, jag var ju administratör också, och det tar väldigt på krafterna, så man kan ju förstå om jag inte gjorde så bra ifrån mig i tävlingarna. Jag tog helt enkelt mitt uppdrag som administratör på väldigt stort allvar. Sen åkte jag tre karuseller: jetline, fritt fall tilt och blå tåget. Några av herrarna i sällskapet åkte insane, men jag kände att min mat stod mig upp i halsen så jag vågade inte riktigt. Kanske senare i sommar, eller i höst.
Grillbuffén var jättegod, det blev kyckling, lax och massa tillbehör (mest majs) + ett glas rosé. Smarresmaskens.

Idag kollade jag vädret, på Mallis. Det ska ju för faan bli regn nästa vecka!! Herre gud! 0,4 mm nån dag och 10 (tio!!!) mm en annan dag. Herre gud, vi kommer ju att flyta bort!

Femkamp och grillbuffé

Kvällen till ära blir det femkamp och grillbuffé på Grönan. Troligtvis kommer jag att spöa skiten ur alla andra eftersom jag är en sån fantastiskt stjärna när det gäller bollsinne, koordination och precision. *haha* Eller så kanske jag förlorar ganska stort. Får helt enkelt försöka psyka dom andra på något sätt...

Igår var jag på middagsbjudning på Medborgarplatsen. Syster-yster med delar av familjen var på plats. Det blev svamp och soltorkadetomaterfylld cannelloni och en glass till efterrätt. Hello, viktminskning??

By the way, om 4 dagar ligger jag på beachen och steker. :)

ADHD

Tack till alla som kom. Ni är underbara. Festen var alldeles sjukt kul. Vi stupade i säng vid halv sex på morgonen, efter 12 timmars fest. Dansade häst-dansen, topsen, räkan, vattenspridaren, bowling-dansen, cykelpumpen, tjernobylbarnet, pingis-dansen, tjernobylbarnet som spelar pingis och massa andra roliga danser. Tror nog Spice Girls-dansen blev populärast. ;) Skitsnygga filmer spelades in. You Tube nästa??
Tack, tack, tack underbara människor som jag känner! Bara ett år kvar till nästa tilställning. Men vi träffas nog före det skulle jag tro :)
Igår räddade vi (läs <3) en fågel från döden i det fruktade jordgubbslandsnätet. En riktig rysare i tre delar...

RSS 2.0