Tröttig

Idag var man lite trött på jobbet... Undrar varför.... Kan det vara ölen, vinet och cidern från igår?? hihi :) Goda räkor var det i alla fall + att vi hade trevligt också :)

Räkfrossa

I kväll ska jag på något så töntigt som räkfrossa :) Det är väl sånt man gör här i småstaden :) Skämt å sido ska vi ut med jobbet och fira av en person som slutar hos oss. Ska väl även dricka ett antal öl, cider, vin... Till detta ställe ska vi: Strandbacken. Faktiskt riktigt fint ställe utmed dalälven.
image16

Gilmore & popcorn

Snart är det dax för favvoserien Gilmore Girls :)
<3 tycker att dom pratar så himla fort i den serien, så han kan inte titta på den :) tihi
Sen är dom ju snygga och välklädda också, Rory och Lorelai, å det uppskattas ju alltid.
image15

Mitt nya liv

Ska sluta träna. Eller, jag har ju inte tränat på gymmet på typ 3-4 månader, så det var ju ett tag sen jag slutade kan man ju säga. Jag har dock börjat med promenader varje dag. Och ska börja gå på lite olika pass genom en förening som finns här på orten. Är lite trött på att träna på gymmet bara, särskilt på det gymmet som jag varit medlem hos. Men men, nya tag, nya motionsformer, nytt liv :) Loving it :)

Vinterjacka

Funderar på denna från H&M, men är inte helt säker. Skulle helst vilja haft någon med hög krage. Men en svart är nog given i alla fall. Vet att det är lite tråkigt, men jag trivs med svarta kappor/jackor :)

Boy Beater

Fullkomligt avgudar American Apparels baslinnen "Rib Boy Beater Tank". Har några stycken redan, funderar på att köpa några fler snart. Förutom att dom är sköna och i bra material så finns det rätt många schyssta färger också. Funderar på ett i grått och ett i grönt :) Och kanske ett i rött, hihi... Man kan ju aldrig få för många baslinnen :)

Bilden är från Nelly

Trött på skiten

Är så fruktansvärt trött på mitt jobb. Skulle säga upp mig på stört om jag bara skulle lyckas få ett annat...
image12

Hungrig

Snart ska jag och <3 äta mat. Dricka lite vin också kanske. Till middag blir det entrecote och potatiskakaor :) Typ... det är inte jag som lagar maten :)
Sen i kväll blir det Shrek 2 på 5:an, å så lite godis såklart :)
Kryssningen var för övrigt riktigt trevlig, gjorde några tax-free fynd och drack några drinkar och åt lite mat. Väldigt najs. Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder, har tappat bort installationsskivan så att man kan ladda upp bilder från mobilen och digitalkameran fungerar fortfarande inte i min dator... Ja, jag vet... jag ska ta tag i det... snart...

Packa väskan

Det måste vara nåt av det tråkigaste man kan göra. Skulle alltid behöva en gigantisk väska med mig. Vet att jag bara ska vara borta 24 timmar, men ändå måste jag ha minst 50 ombyten :) typ...
Nåja... *packar vidare*

Mina nya skor :)

Beställde ju två par skor för nån vecka sen. Ett par har kommit, det andra paret är slut i min storlek. Kommer förhoppningsvis inom kort. Det par som jag fick var jag inte nöjd med, utan de ska skickas tillbaka. Jag har dock beställt ett par nya och det paret är jag mer än nöjd med. Enkla, snygga och hyfsat bekväma svarta pumps.
Beställda från Brandos

Kryssning

Ska på kryssning i morgon. Ska bli enormt skönt att bara äta god mat, shoppa tax-free och dricka drinkar. Ska absolut beställa en Strawberry daiquiri. Mums mums :)

Stressad

Är väldigt stressigt på jobbet just nu. Har dead-line på torsdag och hyfsat mycket kvar att göra. Jobbade 12 timmar i går, brukar jobba 8 timmar :) I dag blir det väl lite kortare pass men jag kommer nog inte under 10 timmar.

Dax att stressa vidare :)

Äntligen fredag

Gud så skönt att det är fredag. Slutar snart jobba. Ska hem och tvätta lite är det tänkt. Kanske köpa lite godis också :) Och ett paket kräftor till morgondagen...

Dagens shopping

Dagens shopping resulterade i en stickad tröja från Gina Tricot, en tunika/klänning från H&M (också stickad) och en barbie (inte till mig). Både tröjan och tunikan är randiga, dessutom hade jag en randig tröja på mig idag... tror jag har blivit rand-fixerad :) Eftersom min kamera är helt knasig så blir det inga bilder. Måste fixa ny kamera snart, eller laga den på nåt sätt...
Barbien som jag köpte är en födelsedagspresent till min systerdotter som fyller år nästa vecka :) Köpte en Barbie som hette nånting med trendy :) Det lär börjas i tid...

Tuna-tutten :)

I dag ska jag på shoppingtur med mammsen till den så kallade Tuna-tutten. Tror namnet kommer ifrån att bygden runt Borlänge kallas för tunabygden och att själva shoppingcentret ser ut som en tutte :)
Jag hoppas i alla fall kunna hitta nån fin klänning till helgens kräftskiva + lite smink från Make up Store.

Onsdagsfika

Jag och mina vänner har en enda tradition. En rätt så ny tradition dessutom. Vi fikar alltid tillsammans på onsdagar :) Vi bakar och grejar och åker hem till varandra och fikar. Troligtvis blir det så för att det inte finns några caféer i denna håla vi bor i. Men det är ju mysigt också att åka hem till varandra i stället för att träffas ute. Man träffas ju inte så ofta allihopa å då kan det vara skönt att sitta hemma hos någon, är ju så himla bekvämt :) Hursomhelst... I går fick vi morotskaka och chokladbollar :) Supergott. Inga "äkta" bilder från min kamera ännu, men jag lånade några från nätet i stället :)

Havregrynsgröt & Gilmore Girls

Hade en fruktansvärt spännande kväll igår. Efter min lilla promenad åt jag en tallrik havregrynsgröt och tittade på Gilmore Girls. Dessutom hade jag en upprörande fajt med min digitalkamera, den är trasig på nåt sätt. Det går inte att ladda in bilderna som man tagit in i datorn. Mer än irriterande vill jag lova. Hade tagit en jättefin bild på min gröt som jag skulle visa upp här i bloggen, men tji fick jag liksom...

Nya pumps

Så har man klickat hem två par nya skor då. Det blev två par pumps från Donna Girl, köpta på Brandos.se. Är mycket nöjd. Hoppas dom kommer snart! 



Snart ska jag ut och gå med en kompis. Skönt med lite motion och lite skvaller/tjejsnack :)

Skopunkten

Kanske inte världens bästa skor, men jäkligt billigt. Särskilt när man kan köpa 3 och betala för 2. Funderar på dessa skor, inför vintern, men har itne bestämt mig ännu.

Sen måste jag ju hitta två par till också :) Har lite svårt för deras pumps. Skulle gärna vilja ha ett par pumps i nån rolig färg, men det verkar inte existera hos Skopunkten. Får helt enkelt söka vidare. 
 

Helgen som gått

Helgen gick i kräftans tecken vill jag lova. Började ju med kräftätning hos mammsen i fredags. I lördags fortsatte det med spontan kräftskiva hos <3 bror. Sen blev det mest vila och bygga möbler resten av helgen. Eller... jag byggde kanske inte så mycket. Jag övade mest på min mycket uppskattade talang som arbetsledare :P

Sugen...

Jag är sugen på att köpa lite kläder från Glitzy. Det finns riktigt fina grejer där. Särskilt gillar jag den korta capen, som Sofie Fahrman också tog upp i Aftonbladet. Men den var visst slut just nu. Kanske ska lägga in en beställning i alla fall, tills den kommer tillbaka...

Kräftskiva

Har precis kommit hem från lite kräftätning hos mammsen. Gud vad gott det är med kräftor. Fast den sorten vi hade var lite salt. Får pröva en annan sort nästa gång. Har ju bara två kräftskivor kvar i år...

image3

Mulberry Bayswater

Vet att alla tjatar om den väskan, men jag förstår verkligen varför. Den är ju verkligen hur snygg som helst. Ska införskaffa en i färgen Oak så snart tillfälle ges. Tror den är så populär eftersom den är så klassisk, den kommer alltid att funka.
Har sett alldeles för många fake-väskor också, det ska vara the real thing, tycker jag. Annars får det vara...

Brownies

Gjorde världens godaste brownies igår. Måste ju dela med mig av receptet på dessa läckerbitar :)

Amerikanska Brownies

100 gram smör
100 gram mörk blockchoklad
2 ägg
2 dl socker
1½ dl mjöl
1 tsk bakpulver
50 gram hackade valnötskärnor

Smält smöret och blockchokladen i en kastrull på svag värme. Låt svalna något. Blanda i nötter, ägg, socker, mjöl och bakpulver. Stoppa i ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 20x30 cm och häll i smeten. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Servera med vispad grädde. 

Blir ungefär som kladdkaka. Satan i gatan vad gott! 

image3 

Dum dator

Ibland blir man irriterad på sin dator... Fast mest kanske på att man inte vet hur man ska hantera den i vissa situationer... :S

Så var man igång igen då...

Har prövat bloggning förut. Kanske kommer jag att klara en längre tid den här gången. Sitter på jobbet och spanar runt lite på internet. Såg en mycket fin liten kofta från Modströms på http://www.nelly.se. Hur fin som helst. Man kanske skulle ta och klicka hem den... Eller, vid närmare eftertanke så har jag nog inte råd med det. Ska åka till New York i vår och behöver spara alla pengar som går. Men man blir ju sugen på lite shopping ändå, när tillfälle ges. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0