Trött på sig själv

Ibland är man mer eller mindre trött på sig själv. Just nu är det lite mer så än annars. Trött på min tråkiga stil, trött på min tråkiga inställning till saker och ting, trött på mitt vardagslivs måsten, trött på min obefintliga påhittighet. Och så vidare. Men det ändrar sig nog snart. Det brukar det ju göra. :)

I helgen ska jag skratta glatt i goda vänners lag på födelsedagskalas i Orsa och dessutom ska jag skratta högt åt dalmålets charmighet när jag besöker Rättviks Marknad. Aah, lokalpatriot once again. :)

By the way

Idag är det exakt 9 år sedan jag fick mitt körkort. Minns fortfarande var jag körde och vad inspektör Skarman (inte Skalman) sa i bilen. Hihi.

Gunnel och choklad

Igår var Gunnel hos läkaren. Fan vad dyr hon är i drift. 7000 kr kostade det att fixa upp henne. Dessutom ska hon försäkras nästa månad, kostnad ca 4000 för ett halvår, sen köpte jag ju nya däck till henne i våras, kostade väl också 4000 om jag inte minns fel. Sen bytte jag ju kamrem och hela den baletten i våras också. Kostade väl 5000 ungefär. Totalt har jag alltså lagt minst 20000 kr på henne i år. Plus avbetalningarna varje månad. Jag skulle behöva löneökning för att klara detta. Kul med bil, nästan för jämnan...
Ikväll ska jag på chokladprovning. Gottis!

Tjo...

Vad det var livat i London i lördags. :) Storstadssemester = inte uppvilande. Så himmelskt skönt att jag var ledig även igår, även fast vi kom hem på måndag kväll. Skulle gärna vara ledig resten av veckan också, men nån gång ska man väl arbeta antar jag. :)
Resan började väldigt bra, med att jag knappt fick komma genom passkontrollen, bara för att mitt pass är en liiiiten smula trasigt. När jag väl lyckats komma igenom, med löfte om att skaffa nytt pass till nästa gång så gick resan som smort. I London blev det mycket pints, lite shopping, lite turistande och mycket god mat (faktiskt). I vanlig ordning fotograferade jag ingenting, men jag har bilderna i huvudet i stället. Hotellet var lagom skabbigt, London-style. Men duscharna var faktiskt helt ok. Eftersom vi hade gemensam toalett i korridor så var det ju självklart resans höjdpunkt att gå på dessa, eller?? Skönt att det fanns flera toaletter att välja bland... Dörren till vårt hotellrum var också en upplevelse. Eftersom huset var så jäkla snett så var dörren inte riktigt helt täckande. I nederkant glipade den ca 10 cm på ena sidan. Haha! Safety first. :) Oh well, resan var väldigt rolig och åker man till London så är det bara att vänta sig skabbighet på hög nivå. Lovely!

London calling!

Snart åker vi till London!! Baaha! Fasen vad skoj!

Dagens delicatoboll

Borde gå till mig.

Money money money!

Är säkert roligt. Om man har några. :) Personligen åker jag ju på så mycket semester att jag inte har sparat några pengar alls på ca 24 månader. Och på fredag bär det av igen. Yiii-ha! Tyvärr har jag nästan inga slantar avsatta till shopping i London. Känns ju lite tungt, men det ordnar nog upp sig skulle jag tro. :) Det är ju billigt på Primark och New Look. I can't wait! Undrar om Victoria's Secret finns i London?? Oh, la-la. Hoppas!
Nu är lunchen slut! Jobba, jobba, jo-obba

Jobbig dag

Idag åket vi till Ikea i Barkarby kl 9:30. Vi började med att hyra ett släp och sen köpte vi en Billy-hylla med diverse tillbehör. Därefter bar det vidare till Bauhaus där vi fick en bräda uppsågad. Den är över 3 meter lång och inte så väldigt behändig. Sen bar det hem med dessa saker. Sen åkte vi tillbaka till Barkarby med släpet och passade på att kolla in Mio och MediaMarkt. Därefter åkte vi till Länna Möbler och kollade på säng. Har nästan bestämt oss nu... Sen åkte vi hem igen. Nu ska vi börja skruva och pilla och jag har, inte helt oväntat, skitont i huvudet. Dessutom är jag väldigt trött. Sova först kanske??

Måste shoppa

Jag är i behov av lite kläder. Och ja, jag vet att jag åker till London snart och kan handla där, men jag behöver ju kläder som jag kan ha i London. :)
Kanske ska ta en tur till centrum på lunchen. Eller kanske inte. Orka gå ner på det här spännande centrumet alldeles själv eller... Kanske kan handla lite imorgon istället, då ska jag och <3 ner till city i alla fall. :) Och affärerna i city är ju en smula bättre än de i Sö'tälje. :)
Nåja, intressant inlägg. Typ.

Götlabôrg

I eftermiddag drar vi till Götet, eller nästan i allfall. Vi åker till Åsa som ligger utanför Kungsbacka. Där vankas det havskräftor och fest. Tråkigt att det är så långt att åka bara, och att Gunnel hoppar omkring på vägarna när man bromsar. Men, man bromsar ju inte så mycket på motorvägen... :) Ska skicka henne på service. Snart. Om jag kommer ihåg att boka tid.
För övrigt är det bara två veckor tills jag sitter med en pint i handen i London. Schysst! *längtar* Mr Födelsedagsbarn är också mycket exalterad. När jag pratade med honom sist skulle han fixa nytt pass och hade precis köpt en ny resväska. :)
Puss och kram, vi ses på stan.

RSS 2.0