Idag är sista dagen

Nyårsafton. Min sämsta högid. Hatar nyår. Nytt år, so what?? Nåväl, i år blir det en liten bjudning hos oss, med fem favoritpersoner till mig. :) Det blir trevligt! Jag har kokat förrättssoppa, skalat potatis, och bubblat lite vatten med den nya bubbelmaskinen. Snart ska vi städa lite å sen är det väl bara att invänta gästerna. Maten gör sig i princip själv härifrån. Känns ju bra. Ska bara komma ihåg att sätta på ugnen såklart.

Jag skulle ha åkt skidor idag också. Men under natten utvecklade jag en förkylning, hoppas den har gett sig till imorgon då jag gör ett nytt försök att ta mig ut till spåret. Tursamt att det ska vara kallt några dagar till så att snön håller sig kvar. Ser fram emot vilka under jag kan åstakomma i spåret. Man är ju något av en stjärna. :)

Gott nytt år dårå :)  

Julstämmning

Här i huset har vi julstämmning minsann. Dessutom har vi riktigt dålig mobilkamera ;)

Fint

Jag tycker det är riktigt fint med så här mycket snö som det är just nu. Särskilt när det är soligt också, som det börjar bli just precis nu. :) Eller, soligt å soligt... Solen är ju uppe några minuter till i allafall. Och på tisdag är solen uppe 1 minut längre än vad den är på måndag. Det ni! Nu går vi mot ljusare tider snart.
Dagen idag har inneburit en sväng till avfallsstationen i snöstormen som var i förmiddags, några plågsamma turer ner i källaren och några ytterst plågsamma tag med dammsugaren. Dessutom har jag gjort en jul-blomster-dekoration, tvättat, diskat och lagat mat. Snacka om effektivitet! Nu ska jag fortsätta dagen med några fler plågsamma tag med dammsugaren. Fy faan.

Julklappar - done!

Idag har jag handlat några julklappar. Jag vaknade vid halv tio av ett sms från fiffiga Karin. Hon skulle också till Sickla, så jag fixade en dejt till bilturen. :) Det blev några julklappar och sen en lunch. När jag kom hem kände jag att jag ville bli klar med mina klappar idag så jag åkte till Liljeholmen också. Jag är nu klar, nästan. En klapp kvar. Men den tar vi när ny lön kommit in på kontot.
Annars så är julstämmningen på g. Vi har handlat all mat, i princip. Julklapparna är klara, i princip. Imorgon ska jag städa så att tdet blir fint också. Å sen ska jag pynta lite. Sen är det bara julgranen kvar. :) Blir ju jättebra det här!
Nu ska jag fortsätta häcka framför tv'n. Lördagskvällen är räddad.

Halleluja!

En man, tror han hette Håkan, har köpt vår gamla säng. Dottern behövde en ny verkade det som. :) Halleluja, och tack! Julen är räddad!

Loser

Åååååå äta lördagsgodis
Jag är en loser, baby
Jag har ingen karaktääär

*nynnar lite*

Äntligen!

Igår var det en effektiv dag. Hyra släp, ut till Länna, hämta sängram, mot Kungens kurva, köpa sängar och nya täcken och kuddar, hem, lasta av, tillbaka med släpet, bygga sängram, bädda, sova! Så härligt med ny fräsch, stor säng. Och nytt fluffigt täcke. :) Nu ska jag kolla lite på Blocket vad en säng brukar säljas för å sen är det bara att lägga ut vår gamla. Hoppas den blir såld, skiter i för hur mycket, bara nån tar den härifrån...

I övrigt händer det inte så mycket. Jobbet rullar på, känns riktigt lovande vissa stunder.  


RSS 2.0