Tiden springer förbi

Shit pommes frites! Snart slutar jag jobbet. Inte bara för dagen, utan för alltid (kanske). Känns jättekonstigt. Vill ju egentligen inte sluta, men tycker samtidigt att det ska bli jättespännande att börja på det nya. Blandade känslor, kan man minst sagt säga. Just nu håller jag på och avvecklar mig själv och lämnar över massa grejer till mina kollegor. Shit shit shit!! Jag har bara 5 arbetsdagar kvar, har semester två dagar nästa vecka nämligen. Usch vad läskigt.

Hotell bokat

Den 5e februari åker vi och förlustar oss i Göteborg. First Hotel G blir vårt övernattningsställe. :) Vi har bott där en gång förut, verkligen ett fräsch hotell i direkt anslutning till centralstationen. Nu ska vi bara boka tågbiljetter också. Gäller att vara med ordentligt så att man får finfina biljetter för 95 kr, EXAKT 90 dagar före ska jag boka. Ska fanimej sitta uppe till kl 24 och boka direkt dom släpper biljetterna. :) Hehe.

Fattiglapp

Jag är en fruktansvärd fattiglapp just nu. Imorgon komer lilla lönen in på kontot. Yii-ha! Måste köpa fina klänningen till Gåsa. Och fina skorna till Gåsa. :) Kanske. Sen måste jag ju köpa fina kläder till nya jobbet. Kan ju omöjligt gå omkring i gamla trasor när man börjar på nytt ställe. :)

Jag är en smula förskyld också. Ont i halsen, tjock i näsan och sånt. Oh well, det blir säkert bättre nån gång.

Chef

Min nya chef ringde mig igår. Hon ville kolla läget lite grann bara. Och berätta att de ser väldigt mycket fram emot att jag kommer dit. :) Jag är bäst helt enkelt!

Man blir ju lite rädd

Idag blev jag lite rädd för vädret. Usch vad läskigt det var. Ruskigt rent utav. :)

Dagen idag bjuder inte på några som helst överraskningar, eventuellt blir det lite halsont till eftermiddagen, känns det som. Eftersom det regnar så blir det till att stanna inne hela dagen också, inte ens gå ut på lunchen. Blajjigt!
Nu blir det arbete, och sen blir det fika. :)

Delar av dagens shopping

Det blev en sväng på stan idag. Hade siktet inställt på Åhlens och NK. Blev några utsvävningar på Naturkompaniet också. Bland annat.
Från och med idag kan jag göra egen espresso hemma, med hjälp av min nya fina bryggare. En espressomaskin kostar ju några tusenlappar för mycket just nu, så det blev en enkel gammeldags bryggare och en mjölkvisp. Nu har jag avnjutit min första egenhändigt hemmagjorda caffe latte. :) Smaskens!


Välkommen till djungeln


Så här ser vårt vardagsrumsfönster ut :)


Listjobb = trist-jobb

Håller på med för jävliga listor. Jag fattar ingenting. Usch och fy.

På tal om något helt annat. Fy sjutton vad fint det är ute just nu. Alla färger i träden. Synd bara att det är så mörkt och trist annars bara.

Julbord

Idag har jag bokat in ett julbord för mig och <3. Jag gillar julbord, särskilt där vi ska gå för dom har så små portioner, så man blir inte spymätt. :) Inte förrän man ätit upp desserten i alla fall... Fjäderholmarnas krog ska vi till. Fint läge i innerskärgården. Vi var där förra året också. Hihi.

Irritationsmoment på pendeltåget

Det där med att åka pendeltåg varje dag har sina nackdelar. Helt klart. Förutom att tåget är ständigt sent på grund av signalfel, dörrfel och sjukdom så finns det några andra saker som är väldigt irriterande.

1: Personer (främst män) som delar ut små lappar med en tragisk historia på, och vill ha pengar. Exempel från gårdagen: "Jag är en fattig man. Mitt barn har leukemi och behöver vård. Jag har inte råd att betala. Ge mig lite pengar. Tack." Ok, i Sverige är väl vård i princip gratis eller har jag förstått det svenska välfärdssystemet fel?

2: Personer (både män och kvinnor) som spelar värdelösa låtar på instrument som inte låter bra, och vill ha pengar för detta. Exempel: en man spelar fiol i vagnen. Fiol är ett instrument som kräver att man står hyfsat stilla eftersom det annars låter fööör jävligt. Slutsats: pendeltåget rör sig ganska brutalt, alltså låter det fööör jävligt.

3: Personer (främst kvinnor), i dagligt tal så kallade rökarkärringar, som kliver på tåget i samma sekund som de tar sista blosset på sina gula Blend. De försöker förgäves dölja sin rökarlukt med hjälp av parfymer (eller vad det nu är) som stinker Wunderbaum! Skäbbish!

Oh, happy days!


Ikväll ska jag ta ett glas vin

Och en bit mat. :) Imorgon ska jag träffa en vän och sen ska jag åka hem. Det blir bra så.

Nytt jobb

Jag har fått nytt jobb. Börjar den 9 november. Hugaligen, det är ju snart, snartigare, snartigast! Blir säkert hur bra som helst. Läskigt också.
Nu ska jag strax åka och introducera en chef i personalarbete. Å sen ska jag tala om för denne att det inte alls blir mig de ska kontakta om de vill ha hjälp. Struligt? Närå!

RSS 2.0