Tråkiga inlägg

Känner mig lite tråkig just nu. Skriver baaara om träning. Men men, jag hinner inte med så mycket mer än det just nu. Jobba hela veckan och träna vissa dagar.
Men imorgon ska jag och <3 på konsert i Globen. Oasis, minsann. Ska bli roligt. Det är ju troligtvis ganska värdelöst, men det ska bli roligt i alla fall. För 10 år sen var det ju skitbra. För 12 (herre gud) år sen var det ofattbart bra. Idag, troligtvis inte jättebra. Men, vem vet...
På lördag ska jag på stan med bästa Karin. Hon ska få äran att hjälpa mig att hitta en fin klänning till kalaset som jag och <3 ska på 21 februari. Måste ju vara lite snygg när Putte fyller år. :) Sen ska vi även spana lite glasögon. Jag behöver nya. Funderar på att köpa från SmartEyes. Billigt, ganska ok bågar, man kanske till och med kan hitta två par och variera mellan. :)
Nu ska jag jobba undan lite grejer, sen åka iväg och träna. Ben, armar, mage och kondition.

Kommentarer
Postat av: Maria

Tolv år sedan?! Shit, hur gamla är vi egentligen? Man skulle kunna tro att vi närmar oss t-r-e-t-t-i-strecket, hujedamig. Tur att vi är snygga för vår ålder ;)



Träning är skoj, jag tycker det är trevligt att läsa om sådant som får mina vänner att må bra. Hur mycket snyggare är du den här veckan, förresten?

2009-01-27 @ 20:20:03
URL: http://www.mariabecker.se/helloafrica
Postat av: Stina

Jag är ett kilo snyggare denna vecka också. :)

2009-01-27 @ 21:08:45
URL: http://kerma.blogg.se/
Postat av: Karin

jag tycker du ska börja skriva om exakt vad du äter med..jag menar..jag är ju lite dålig på det så nån måste ju föra facklan vidare..mihi..=) och ja...jag är thö bäst..=)

2009-01-27 @ 21:30:35
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Maria

Härligt Stina :)

2009-01-28 @ 06:35:22
URL: http://www.mariabecker.se/helloafrica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0