Torsdag

Idag är jag mer förkyld än tidigare denna vecka. Får se om jag blir tvungen att gå hem idag. Min bordsgranne är också sjuk idag. Igår pratade vi om hur sjuka vi är och idag är hon sjukare än igår, eftersom hon är hemma, och jag är också sjukare än igår eftersom jag är på väg hem, typ. :( Fy sjutton. Jag har inte varit hemma för förkylning på många år, aldrig tror jag. Men men, man ska väl inte hålla på och tramsa och stanna på jobbet bara för att. Finns så många andra som gör så... På mitt förra arbete var båda mina kollegor sjuka hela vintern men de vägrade gå hem, för hur skulle företaget klara sig då? Världen skulle ju gå under. Jorå, så är det nog. Inte.

Kommentarer
Postat av: Karin

man ska ta hand om sig annars kanske det tar ännu längre tid å bli frisk...du har nog åkt på den där förkylningen som jag hade..har inte varit så brakförkyld på jättelänge..



krya på sig nu =)

2008-12-04 @ 16:21:19
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Karin

Får man komma och våldgästa din dusch?..=)

2008-12-05 @ 12:20:04
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Stina

Man får låna duschen! Om man kan tänka sig en välkomnande bakterieflora :) host host och snyt

2008-12-05 @ 14:10:40
URL: http://kerma.blogg.se/
Postat av: Karin

ja för fan!!..=)..om det krisar sig ordentligt så kanske man får komma förbi och plaska av sig lite..du kan ju läsa på bloggen vad det gäller..förhoppningsvis ordnar det sig =)



kramkram

2008-12-05 @ 15:35:55
URL: http://litenbrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0